Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok az albérlet kinek a nevén van?
Nálunk mindkettőnk neve rákerült. Egyenlő mértékben vagyunk érte felelősek, ketten béreljük, ez így ok.
De simán el tudnám képzelni azt is, hogy csak az én nevemen legyen, a foglaló pl csak az én aláírásommal ment. Egyszerűen ő utál ügyet intézni, én utalom a közös költséget, én egyeztetek a főbérlővel mikor jön, én fizetem be a csekkeket...
Szerintem sok helyen ennyi a titka. A férfiak utálnak bármilyen hivatalos ügyet intézni (tisztelet a kivételnek, szerencsére van), így ha amúgy is mindent a csaj intéz, akkor egyszerűbb, ha az ő nevével megy hivatalosan is.
Nekem kifejezetten fontos volt, hogy ketten legyünk a szerződésen, hogyha bármi történik (pl kiderült volna vmi rejtett hiba, az előző lakás eszméletlen penészedős volt, és ránk lett fogva...), akkor mindkettőnk szava érjen ugyanannyit. De ezt is én intéztem, én voltam kapcsolatban az ingatlanossal, én küldtem neki az adatainkat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!