Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ha iszik a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha iszik a párotok (élettársatok)! Hogyan lehet azt elviselni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 07:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Tévedsz, nem az ital beszél belőle, hanem olyankor jön ki belőle az, amit józanul féken tud tartani. Ezek a valódi érzései irántad
2019. jún. 2. 08:58
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem elviselni kell, hanem kidobni.
2019. jún. 2. 09:03
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy. Nem vagyok együtt ilyen pasival. Nem vagyunk antialkoholisták, de kamaszok sem. Ismerjük a határainakt és nem iszunk túl sokat. Spontán otthon italozás. Ez az ember alkoholista. 1 napot se kéne vele lenned, de nyilván vele maradsz és mentegeted egész életedben.
2019. jún. 2. 09:23
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy. Egy ilyen nem lenne a parom, mert nem süllyednek odaig, hogy egy alkoholistahoz kozom legyen.
2019. jún. 2. 09:47
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem iszik a férjem. Éppen azért, mert nem tudnám elviselni, ha így lenne.
2019. jún. 2. 09:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más megoldás. Egy ideig lehet, hogy nem iszik, de újra fogja kezdeni. Csak lehet, hogy akkor már van egy közös gyerek, te gyed-en, és nem fogsz tudni kilépni. Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy elhiszik, hogy megváltozott. Holott nem, csak megjátssza a jófiút. Aztán mikor bebiztosította magát, hogy ne tudj csak úgy szakítani, akkor újra kijön belőle az állat.
2019. jún. 2. 11:54
 17/21 A kérdező kommentje:

Közös gyerek nincs tervben (én már nem szülhetek). Neki is van 2, nekem is. Az ő gyerekei az anyjánál vannak.

Lehet tényleg nem véletlenül...

Az anyjuk amúgy mindkettőt otthagyta...

A tegnap éjszakai beszélgetés egy részét lejátszottam neki ma. Kis idő múlva bocsánatot kért. Tudom, csekély vigasz, de bízom benne hogy lesz komolyabb eredménye is!

2019. jún. 2. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Hat, akkor meg pazarold egy kicsit az idodet nyugodtan. Az alkoholista mindig alkoholista marad. Lehet, hogy epp nem iszik 2 hetig neha-neha, de attol meg a fuggosege megmarad. Ezzel kell elned orokre, ha annyi eszed van, hogy vele maradsz. A pia mindig ott lesz, sosem lesz jobb. Ezt jobb ha tudod, meg mielott ostoba remenyeket kezdenel kergetni.
2019. jún. 2. 15:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Részemről sehogy. Össze se jönnék alkeszokkal, + ha a kapcsolat alatt lesz az, és nem hajlandó letenni, lapàtra kerül. Nem pazarlom az időm önpusztítókra.
2019. jún. 3. 06:15
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak a kezdet, most serteget es csak ido kerdese mikor veri szet azt a h..lye fejedet. Mar ne haragudj de ha egy valamit ero ertelmes nonek erzed magad akkor azonal elhagyod es nincs kerdes. Az ilyen pasi menjen a fr@ncba. En nem vagyok antialkoholista, a ferjem se. Mi igenis megiszunk hetvegente akar itthon is, ha nem megyunk valahova kikapcsolodni, 1-2 uveg bort vagy pezsgot. De soha nem iszik annyit a ferjem hogy ne tudjon viselkedni vagy akar en. Max annyi tortenik hogyha vacsi elott iszunk egy par kortyot hogy egy picit becsipunk, de annyi. 17 ev alatt szerintem max 5szor lattam berugva a ferjem, de akkor o vette az iranyt a nappaliba es kint aludt, nem fekudt tok budosen mellem a haloba. Masnap pedig reggel mire en kimentem o mar letusizott es keszitette a reggelit. Ennyi
2019. jún. 3. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!