Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti meretk tinderről ismerekedni? Mesélnétek sztorikat? Férfiak ti mit gondoltok a tinderrl?
Én jót és rosszat egyaránt tudok mondani a tinderről.
Talán 10-12 randim volt, és fiatal, csinos lány vagyok.
Volt nagyon sok kínos eset, pl. élőben nem volt témán, míg előtte facen hetekig beszélgettünk mindenről, vagy megcsapott az ápolatlan szájszaga, és innentől volt kellemetlen az egész, esetleg a tinderes beállított képekhez képest egy tróger állított oda. Volt zaklatós témám is, egy randi után írogatott, hívogatott ahol tudott két fiú is.
Szóval nem mondom, hogy tele van komoly, értelmes, normális fiúkkal.
Nagyjából 3-400 matchből jött össze ez a 10 randi, kb 2 év alatt (megszakításokkal).
Egy fiúval lett 4-5 randi, de kapcsolat nem, nem találtam meg benne azt a kis pluszt.
És két fiúval komoly kapcsolat, jelenleg is boldog vagyok.
Az előző párommal csak viccből mentünk el, a sok rossz első randi után gondoltuk mindketten, hogy na, legyen még egy rossz, aztán egy évet voltunk együtt.
A mostani párommal pedig fél óra chat után ültem be egy kávéra, és azóta hetente 3-4 napot töltünk együtt, 4 hónapja tart.
Szóval én azt mondom, hogy lehet ezt ésszel is, sülhet ki jó és rossz is belőle, de nem ördögtől való.
Remélem segítettem.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!