Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze költözés? Vélemény tapasztalatokat kerek szépen?
Fél év után szétköltöztünk. Munkából előbb ért haza mint én, és szerinte túl nagy elvárásaim voltak...pl szellőztessen mire hazaérek...
Leült a gép elé és estig játszott. Este 10-kor bújt, hogy szexeljünk...
Gondolhatod, hogy nem volt kedvem.
Heti 5 nap arra értem haza, hogy fél 3-tól játszik a gépen, ha meg kellett mozdulnia ment a pofavágás....
28N
Egy év után költöztünk össze. Már nagyon vártuk, mert előtte távkapcsolatban éltünk. Mindketten estig dolgoztunk, nem volt idő megunni egymást. Azóta házasok vagyunk. Mostanában kicait döcögősebb, mert már 15 éves a kapcsolatunk, de igyekszünk több időt együtt tölteni.
Az összeköltözéskor minden jött magától, hamar kialakult, hogy kinek mi a dolga. Szerintem jó, hogy az ember együtt él valakivel, mert így derül ki nagyon sok dolog a másikkal kapcsolatban, ami a randizgatás során nem tűnik fel.
Kb 3 év együtt járás után költöztünk össze. Hát nálunk is voltak súrlódások, hisz ilyenkor minden oldalát látjuk a másiknak, ki jönnek azok a bizonyos rigolyák, stb. Volt sok veszekedés mire sikerült összehangolódni, na meg sok kompromisszum kellett hozzá. Ennek 4 éve, azóta házasok vagyok és gyerek is van.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!