Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tehetek apasági nyilatkozatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek apasági nyilatkozatott? Többi lent!

Figyelt kérdés

Volt barátnöm még kiskorú (17)

Én nagykorú vagyok (20)

Nemengedi a volt barátnöm anyja az apasági nyilatkozatott mert akkor én leszek a gyerekem gyámja automatikusan.

Szóval mi ilyenkor a teendö ?

Nem akkarom eltiltani az anyjától.

De nem vagyok hajlandó lemondani a gyerekemröl semmiért és senkiért!

Szóval át kell adja a gyámját a babának vagy dns tesztböl esetleg csináltathatnék apaságit ha le is tagadják?

A válaszokat elöre is köszönöm !

#apasági nyilatkozat #kiskórú gyámság
2019. máj. 8. 19:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Hát erre azt mondom hogy ameddig kicsi addig nekem dolgoznom kell.

Mivel valakinek otthon krll lenni igy anyu ragaszkodik ahhoz hogy hagy lássa ell a picit arra az idöre ! De elmehetek gyesre a picivel mert 3éves állandó munkahelyem van. Szóval nem vagyok feltétlenül rá szorulva anyura de csak az unokája és inkább vele van minthogy elvegyék és ne láthassuk többet.

2019. máj. 8. 22:03
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem akkarlak megsérteni de itt nem arról van szó hogy én vagyok vele vagy anyu !

Hanem arról hogy nem engedem hogy elvegyék a gyereket és ne is lássam többé. Gondolom érthetö és nem kivánom az érzést senkinek.

2019. máj. 8. 22:05
 23/27 anonim ***** válasza:
Már késő az abortuszhoz? :D
2019. máj. 8. 22:26
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen késő! :(
2019. máj. 8. 22:34
 25/27 anonim ***** válasza:
De így még te akarsz elvenni egy újszülöttet az anyjától,hogy anyukád gondozza. Ès mi lesz, ha nagykorú lesz, ès követeli vissza?
2019. máj. 8. 22:52
 26/27 Rockarc ***** válasza:

Ezt tanulmanyozgathatod.

[link]

Ugye nem kell mondanom, hogy ennek a segelyhaborunak semmi koze sem a gyerekhez, sem a szulokhoz, itt csak a ki veszi fel a segelyt a gyerek neveben cimu tarsasjatek megy.

Annyit hozzateszek, ha megallapitjak az apasagod, akkor is lehet olyan kimenetele az ugynek, hogy az anyjanal hagyjak a gyereket, mert csak a gyerek megszuletese utan adhatod be a keresetet, mire itelet lesz mar 20 folott lesz a kisasszony. Aztan az apasag azzal a mellekhatassal rendelkezik, hogy tartasdijat is fognak toled kovetelni a gonoszok, evekre visszamenoleg. F'sza lesz. Szoval, ha a penzre akarsz menni, akkor inkabb a tippmixet javasolnam, az nem viszi el a gatyadat is, ha esszel csinalod.

43F

2019. máj. 8. 23:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik, hogy te csak úgy megkapod a gyámságot, aztán odaadod anyukádnak, hogy pesztrálja. Mire ítéletet mondanak, simán betölti anyuka a 18-at.Utána pedig azért nem, mert nem fogják kiszakítani a gyermeket a megszokott környezetéből, ha normálisan el van látva és mindent megkap. Ezenkívül egy csecsemőnek nagy szüksége van a SAJÁT édesanyjára.
2019. máj. 9. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!