Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos csajok hogy tudnak kövér férfivel tartós kapcsolatban lenni?
Van hogy látok olyat h csinos csaj valogathatna sportos ferfiak közt és megis kövér párja van.Hogy vonzodik hozzá? Tudja e h miről mondd le? Vita tárgya e az h a férfi sportoljon,fogyozzon?
Légyszi ne gyertek azzal h azért mert a pasinak pénze van.
Nem mind gazdag.
Azzal se h útközben hizott el.huszoneves vékony csinos csalókat látok fiatal huszonéves fickokkal.
Nem értem a logikat....
Szia!
Tényleg a kisugárzás nagyon fontos.
Nálam összességében, mindig az dominált, hogy valami megfogjon benne. Onnantól akár lehetett vékony, molett..
Volt nagyon vékony párom, volt izmos, és volt egy kicsit duci is. Mindegyikkel szuperül éreztem magam. Talán az izmosabb partneremnél mondanám, hogy ott nekem voltak problémáim, mert mellette nem igazán érezhettem jól magam, testkép zavarom volt, hogy ő jól néz ki, én meg abszolút nem voltam jó kondiba.
JA! És egyik se volt gazdag. :D
27/L
Ez az evolúció szava. Egy értelmes nő elsősorban nem olyan pasit keres, aki jól néz ki, hanem olyat, akiben látja a leendő családfenntartót.
Hogy tud lenni egy férfi jó családfenntartó?
Ha vagy már most is van pénze, egzisztenciája, stb, vagy ha még ehhez fiatal, akkor viszont okos, értelmes, intelligens, tehát nyilvánvalóan olyan egyetemet fog végezni, amivel biztosítani fogja tudni mind a maga, mind a leendő családja számára a biztos egzisztenciát.
Ezért lehet az, hogy a kigyúrt, szolis plázafiúknak lehet ugyan szép barátnőjük, de hogy szép és okos egyszerre nem, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!