Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csinos csajok hogy tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos csajok hogy tudnak kövér férfivel tartós kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

Van hogy látok olyat h csinos csaj valogathatna sportos ferfiak közt és megis kövér párja van.Hogy vonzodik hozzá? Tudja e h miről mondd le? Vita tárgya e az h a férfi sportoljon,fogyozzon?

Légyszi ne gyertek azzal h azért mert a pasinak pénze van.

Nem mind gazdag.

Azzal se h útközben hizott el.huszoneves vékony csinos csalókat látok fiatal huszonéves fickokkal.

Nem értem a logikat....

2019. ápr. 28. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg a kisugárzás nagyon fontos.

Nálam összességében, mindig az dominált, hogy valami megfogjon benne. Onnantól akár lehetett vékony, molett..

Volt nagyon vékony párom, volt izmos, és volt egy kicsit duci is. Mindegyikkel szuperül éreztem magam. Talán az izmosabb partneremnél mondanám, hogy ott nekem voltak problémáim, mert mellette nem igazán érezhettem jól magam, testkép zavarom volt, hogy ő jól néz ki, én meg abszolút nem voltam jó kondiba.

JA! És egyik se volt gazdag. :D

27/L

2019. ápr. 29. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Párom családjában mindenki vékony, helyes arc, mosolygós és kedves mint valami Tünde összejövetel olyanok az ünnepi közös étkezések. S mindenkinek duci a párja. A két unokatestvérének is duci, magas, kopasz párja van S én is duci vagyok csak nő. A szülei is ilyenek, vékony férj, husisabb feleség. Mondtam neki olyanok mint valami fétis gyűjtők, ezen mindig jót nevet s azt mondja mert tudja mi a jó neki. Hízni nemtud, de engem se erőltet hogy lefogyjak, azt mondta szeressem magam s neki mindegy az 60vagy 90kilot jelent. 😍
2019. ápr. 29. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez az evolúció szava. Egy értelmes nő elsősorban nem olyan pasit keres, aki jól néz ki, hanem olyat, akiben látja a leendő családfenntartót.

Hogy tud lenni egy férfi jó családfenntartó?

Ha vagy már most is van pénze, egzisztenciája, stb, vagy ha még ehhez fiatal, akkor viszont okos, értelmes, intelligens, tehát nyilvánvalóan olyan egyetemet fog végezni, amivel biztosítani fogja tudni mind a maga, mind a leendő családja számára a biztos egzisztenciát.

Ezért lehet az, hogy a kigyúrt, szolis plázafiúknak lehet ugyan szép barátnőjük, de hogy szép és okos egyszerre nem, az biztos.

2019. máj. 10. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudod az a baj hogy nem minden a kulso. Nyilvan az eretlen gondolkodasbol fakadoan ezt nehanyan nem is erthetik. Egy ido utan tudod a kulso nagyon keves lesz az csak egy test az emberi ertekek belulrol kezdodnek s egy egeszseges erett gondolkodasu ember olyan part valaszt maganak akivel jol erzi magat akivel harmoniaban el. Amikor 2 rokon lelek talalkozik hidd el masodlagos a jo test s hasonlo dolgok. Miert a penzre kell gondolni? Miert egy jo kulseju embernek nem baj ha nincs penze? Ja h neki eleg ahogy kinez? Nem baj h nincs normalis meloja keresete a fizuja a konditeremre meg a cuccokra meg bulira megy el? Ja mert hat ő megteheti.Nem, nem teheti meg. Egy ferfi nem itt kezdodik a normalis nők szemeben. Igen lehet dagadt stb de valoszinu minden olyan benne van amire egy nonek lelkileg igenye van. Mondom ezt ugy h egy sportos parom van.
2019. jún. 10. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!