Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a gyerekem apja eljön velünk a bőrgyógyászhoz?
A páromnak nem tetszik hogy a gyerekem apja is szeretne eljönni velünk a dokihoz. Mára van időpontunk. Az is baj ha beülünk a kocsijába vagy ő az enyémbe. Németből jött haza 1 hónap után pár napra.
Szerintetek?
Az ő gyereke, joga van vele lenni.
Pláne ha a gyerek ideges a dokinál (az amúgy?)
Akkor semmi problémát nem látok.
Nem tudom, hogy milyen a kapcsolata a két apjával (szereti az apját? A pároddal milyen a viszonya?), de ha szüksége van az ő jelenlétére is, akkor a párod félretehetné a puffogását egy kis időre.
Egyértelműen féltékeny a párod, azért balhézik. De azért álljon már meg a menet, a gyereknek van saját apja, semmi köze a párodnak a gyerek - apa kapcsolathoz.
Én apaként biztos nem hagynám, hogy az exfeleségem pasija beleszóljon bármibe is, ami a gyerekemmel és velem kapcsolatos. De ha ennyire betegesen féltékeny lenne, hogy még egy kocsiba se szabad beszállni az exemmel, akkor max én vinném el egyedül a gyereket orvoshoz.
Nem baj, ha nem tetszik neki, a gyerek a legfontosabb, hogy neki mi a jó. Ha igényli az édesapja társaságát, akkor menjen csak veletek, addig is együtt töltik az időt!
Különben tényleg szuper, hogy ilyen jó viszony maradt köztetek, nyilván a kisfiatok érdekében. sajnálom, hogy a jelenlegi párod ezt nem érti /értékeli.
A kisfiad boldog volt, hogy az édesapja is elkísérte? -.... (igen)
Ez a lényeg. A párod majd megbékél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!