Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan védtem meg a gyerekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan védtem meg a gyerekem?

Figyelt kérdés

Az 5 éves lányomnak segített öltözni a párom, amikor elkezdett kérdezősködni, hogy apa szokta mondani h ne szeress engem? A lányom azt mondta h nem, de csak addig kérdezgette mig azt nem mondta, hogy igen.

Erre párom azt mondta h akkor te meg ne szeresd apat.

Iszonyat kiakadtam ezen.

Neki állt fentebb, hogy akkor menjünk vissza hozza védjem őt.

Mondtam h én a gyerekemet védem, rendezzétek le egymas közt ezt exférjemmel.

Erre azt mondta h takarodjunk be a szobába es leszar bennünket.

Most itt bőgök bent a lányom az ölemben.

2019. jan. 29. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Miert nem szulsz ennek is egy gyereket? Tokeletes lenne a kep.
2019. jan. 29. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon buta ember a párod. Kb. a lányod szintjén van agyilag. Elsőnek igaza van.
2019. jan. 29. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Dobnám ki, mint macskát az esedékesre. Kell ez neked?
2019. jan. 29. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor védenéd meg a gyereked, ha jó messzire vinnéd egy ilyen férfi közelébōl. A szobában sirdogálás helyett.
2019. jan. 29. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Erre azt mondta h takarodjunk be a szobába es leszar bennünket.

Most itt bőgök bent a lányom az ölemben.

Aha.. Megvárod mig belétek is rug vagy megöl titeket?

Istenem gyere le. Inkább vagyok pasi nélkül békében mint h a gyerekem egy tusko férfi mintát lásson...

36N

2019. jan. 29. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Jajjj istenem :(

Micsoda r@hadék a párod.. A szájába adta, manipulálta a kislányodat, hogy mit kell mondani. A kislány egyértelműen megmondta, hogy nem, nem, és nem mondta azt az apukája. De párod addig játszmázott, amíg átvette a kislány felett a kontrollt. Aljas húzás ez, és nem felnőtt problémamegoldás. Szégyellje a büd@s m0csk0s pofáját!! Nagyon remélem, hogy van hova menned, mert ez a hapsi tuti mást is fog mondani a kislányodnak! Én tuti kitekerném a nyakát annak, aki megbántja a gyerekemet! Mert bizony a párod bántotta azzal, hogy a kislány azt nézi, ahogy sírsz. Nagyon pici ő még, nem érti, hogy mi történik. Ártatlan gyermek, nem így kéne felnőnie. Óvd meg őt, és a kis lelkét!! Kérlek!

2019. jan. 29. 22:14
 7/13 Rockarc ***** válasza:
85%

Persze, hogy jogos. Az emberek pont az ilyenektol szoktak felteni a gyerekeiket, mint a jelenlegi parod. Nem tudom hol szoktal pasizni, de erdemes lenne valami mas strategiat keresned, a kretengyujtobol csak ilyeneket fogsz tudni elohuzni.

Konkretan en addig nem is engednek senkit a gyerek kozelebe, amig tokeletesen meg nem tudok bizni benne. Ha nem vagyok ott, akkor se kelljen aggodni. Ezt a baratocskad fa.szan el is intezte. Nyugtasd meg a gyereket, neki ugyis csak az szamit, hogy ott ulsz vele.

42F

2019. jan. 29. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan minek vagy egy ilyen kapcsolatban? Hagyod hogy így beszéljenek veled? Nekem nincs gyerekem, gyerek párti se vagyok de ha lenne és valaki elkezdene ilyeneket kérdezni aztán ilyeneket mondani páros lábbal rúgnám ki. Neked is ezt ajánlom.
2019. jan. 29. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan hol szedik össze a nők ezt a sok selejt barmot? Ennyire nincs önbizalmad, hogy mindegy mekkora állat, csak legyen valaki? Akkor védenéd a gyereket, ha nem engednél a közelébe ilyen nyomorultakat.

Meg mi az, hogy rendezzék le az exeddel? Észen vagy? Az exednek semmi köze hozzá, hogy milyen barommal vagy együtt, miért ő szívjon a te hülyeséged miatt? A te dolgod, hogy kordában tarts a kanodat. Bár ugye ha normális ember lenne, akkor ilyesmire eleve nem lenne szükség.

Ha tényleg érdekel a gyereked, akkor holnap kiadod az útját.

2019. jan. 29. 23:58
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

A párod nagyon undorító. Manipulálja a gyereket, amíg az nem mondja, amit hallani akar, majd kiakad azon, amit igazából nem akart hallani.

Féltékeny nagyon az exedre és nagyon éretlen. Ilyenért simán kiraknám, hogy gondolkodjon el kicsit magán.

Jól tetted, hogy a gyereket megvédted!

2019. jan. 30. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!