Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan védtem meg a gyerekem?
Az 5 éves lányomnak segített öltözni a párom, amikor elkezdett kérdezősködni, hogy apa szokta mondani h ne szeress engem? A lányom azt mondta h nem, de csak addig kérdezgette mig azt nem mondta, hogy igen.
Erre párom azt mondta h akkor te meg ne szeresd apat.
Iszonyat kiakadtam ezen.
Neki állt fentebb, hogy akkor menjünk vissza hozza védjem őt.
Mondtam h én a gyerekemet védem, rendezzétek le egymas közt ezt exférjemmel.
Erre azt mondta h takarodjunk be a szobába es leszar bennünket.
Most itt bőgök bent a lányom az ölemben.
Jogosan véded meg a gyereked...
Csak te most nem véded meg. Pont az ilyen nyomorékoktól kellene megvédened, mint a pasid. Nekem is van 2 lányom, rúgnám ki az ilyen embert az életünkből.
Nagyon nem normális dolog szegény gyereket ilyen játszmáknak kitenni, teljesen mindegy, hogy az apja vagy a párod vagy mindkettő együtt csinálja a kavarást. Nehéz igazságot tenni, hogy kinek van igaza, ki hangolja a másik ellen a gyereket, vagy csak éppen paranoiás a párod. Az már csak hab a tortán, hogy utána hogy beszélt veletek ...
Én elvált apaként azt tudom mondani, hogy baromi nehéz kezelni ezeket a helyzeteket, tökéletesen talán nem is lehet, de legalább törekedni kell rá. Én szívből gyűlölöm az exfeleségem pasiját, mert tulajdonképpen miatta hagyott el az exem, miután évekig csalt vele. De soha nem hangolnám a gyerekem se anyja, se az "újdonsült" pasija ellen és ezt viszont is elvárom, azt se tűrném el, hogy ellenem hangolják a gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!