Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szokás még kiírni facebookra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás még kiírni facebookra, hogy összeköltözik egy pár? Ti kiírtátok?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Mi még csak ismerősök sem vagyunk :D

Akinek tudnia "kell" róla, az tudja hogy egy pár vagyunk, mikor költözünk össze..stb. A többi meg.... engem nem érdekel :)

2019. ápr. 27. 07:26
 12/18 anonim válasza:
61%
Szerintem írd ki....meg azt is ha reggel WC-re mész....de írd ám hozzá hogy szarni vagy hugyozni. Lábujjad nem gombás esetleg? Azonnal posztolni! Ráadásnak minden nap minden elmúlt másodpercét posztold ki a biztonság kedvéért. Az egész világ rátok kíváncsi hidd el!
2019. ápr. 27. 07:39
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ mit akarsz, hogy tudjon rólad a nagyvilág.

Én nem szeretem azokat az embereket az ismerőseim közt, akiről még azt is tudom mikor mekkorát szart, mert megosztotta.

Aki fontos és közel áll hozzátok az tudja.

De ha egy idegen nézi meg a profilod, az miért tudjon mindent rólad?

2019. ápr. 27. 23:14
 14/18 Ketseg2017 ***** válasza:
Nalam az sem lathato hogy kivel vagyok egyutt. Akik ismernek tudjak, sot ok ismerik szemelyesen is. Kozos profilkepeink meg posztjaink is vannak de egyre ritkabbak. Kicsit prolinak erzem feszt kitenni hogy hol vagyunk es mit csinalunk... inkabb elvezzuk a kozos pillanatokat :)
2019. ápr. 29. 22:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért kéne kiírni? Amúgy is egyre gyalázatosabb a facebook.
2019. ápr. 29. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha jólesik, írjátok csak ki. Anno mi az összeköltözéssel együtt teljesen más városba is mentünk, akkor azt kiraktuk.
2019. ápr. 29. 23:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Tudni kell, hogy az emberek magasról leszrják a másikat. A "like" is csak egy kattintás, a kutyát nem érdekli.

Én az ismerőseimet kitakarítottam, több mint 600-at töröltem, így maradt pontosan 40. Nos ezekre kíváncsi vagyok, ők is rám. Nincs rólam fénykép, nincs rólam adat. Ha valakivel meg akarok osztani valamit, annak max megírom, vagy privátba átküldök egy fotót.

Napközben nem írogatok a büdös nagy semmiről szimultánba 10 emberrel, csak azért hogy menjen az idő.

Én a jelenben és a térben élek, kihasználom hogy ember vagyok, kihasználom az érzékszerveimet, messziről kerülöm a konzumidiotizmust. Tudom, nagy divat a virtuális felhőben létezni, de az ilyesfajta élet csak egy délibáb.

2019. ápr. 30. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Az igazan fontos emberek es akiknek nem szarmazik onnan beveteluk nincsenek is fenn.

En miota nem vok fenn jobban erzem magam. Mesengeret megtartottam kapcsolattartas miatt.

2019. júl. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!