Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezted meg, összeköltözik-e veled?
Barátomé a lakás, már egy éve együtt, sokat vagyok ott, az albérlet rohadt drága (ezt ő mondta), egyre több a cuccom, kaptam kulcsot.
Mire vár?
23/L
Kvázi már most is vele élsz. Akkor mi a kérdés?
Ja hogy te pénzt akarsz spórolni azzal, hogy odaköltözöl és onnantól nincs albérleti díj?
Másra nem tudok gondolni, hisz ha már kulcsod is van és a cuccaid nagy része is ott van, akkor ottélésileg megvan mindened.
Akkor máshogy teszem fel a kérdést.
Mi a frásznak akarnád felmondani az albérletedet?
Van egy saját helyed, ahova bármikor haza tudsz menni. Neki is megvan a saját kis élettere, ahol egyedül tud lenni, ha úgy hozza a helyzet.
Szinte már együtt éltek és a jelenlegi állapot bőven elég. Főleg ilyen fiatalon - főleg 1 év után.
Egyedül a pénz spórolás lehetne az okod rá, de 1 év után elég gáz lenne ez. Mármint még alig ismeritek egymást, nem hogy az ő pénzén spórolj te.
Megkérdezte 1,5 hónap után, hogy van-e kedvem összeköltözni vele.
Mivel még voltak elintézetlen ügyeim otthon, így halasztottuk kicsit, de 5 hónap után már nála laktam.
1,5 évvel ezelőtt költöztem ki. :)
"Mert az ő lakása. Azért nem kérdezem meg"
Nem kell konkrétan az ő lakására kérdezni. Csak simán, hogy nem akartok-e összeköltözni. Ha igen, a lakás onnantól részletkérdés.
Ha komolyan gondolja veled, majd megkérdezi. Neki valószínűleg még jó így külön- külön.
Mi 1 éves kapcsolatban költöztünk össze 7 évvel ezelőtt. kb 3 hét utàn kérdezte hogy mikor költözünk végre össze, màr alig vàrja. Persze a körülményeink miatt még vàrni kellett ezzel, ezért volt 1 év, de nem bàntuk. 6 hónapra rà össze is hàzasodtunk.:) 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!