Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szokás még kiírni facebookra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás még kiírni facebookra, hogy összeköltözik egy pár? Ti kiírtátok?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 21:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Én még azt sem írtam ki,hogy kapcsolatban vagyok,mert a páromnak nincs facebookja amúgy sem.

Igazából senkit nem érdekel,hogy összeköltöztök,de ha jól esik ird ki.

2019. ápr. 24. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem :D írd ki azt is ha wc -re mész
2019. ápr. 24. 21:51
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Én egy közös képet tettem ki (kb félévente teszek ki egyet kettőnkről), és olyasmit írtam, hogy közös otthonunkban.
2019. ápr. 24. 21:53
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Szoktam látni ilyesmit, de én nem írnám ki magamnak.
2019. ápr. 24. 21:57
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
Úgy alapvetően nem raknám ki, aki fontos nekünk az úgy is tudja. De készült lakásfelújítás közben egy hatalmas jó képünk amit muszáj volt megosztanom, szóval végül csak közölve lett a "nagyvilággal" is. :D
2019. ápr. 24. 22:00
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
nem, túl gyerekes, ha minden megosztok...
2019. ápr. 24. 23:51
 7/18 anonim ***** válasza:
38%

Külön nem írtuk ki. Pàr héttel összeköltözés utàn lett facebook fiókunk, nem éreztük úgy, hogy ki kéne emelni. Addigra pl rég jegyben jàrtunk és eleve azt àllítottuk be kapcsolati stàtusznak, azt se írtuk ki külön hogy volt eljegyzés...mert màr hónapokkal azelőtt megtörtént.

Mikor összehàzasodtunk azt viszont megosztottuk. Pontosabban àt lett àllítva a kapcsolati àllapot. Meg lett plusz egy vezetéknevem. Nem làttuk értelmét jegyesnek lenni amikor màr nem voltunk azok. Nem làttam ebben semmi problémàt. Van aki minden nap kirakja milyen szerelmes, vagy 20 ugyanolyan napi képet a gyerekről vagy olyat hogy utazgat ide- oda, màs a cukràsz munkàit tölti fel, volt osztàlytàrsam pl magàt, hogy hogy àll a testépítéssel stb. Mindenki azt tesz ki amit akar.

Ha úgy érzed, oszd meg. A te oldalad:)

2019. ápr. 25. 00:48
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki leszarja.
2019. ápr. 25. 07:43
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Én nem írnám ki. Engem se érdekel,hogy ki költözik össze kivel, akkor mást érdekel, hogy én mit csinálok?
2019. ápr. 25. 12:09
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
Minek? Akit érdekel élőben megkérdezi. Akinek tudnia kell róla annak magamtól elmondom.
2019. ápr. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!