Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotok "hányadik évében" léptétek meg ezeket a szinteket: összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerek? Szerintetek minek mikor jön el az ideje?
Gyerek születése+összeköltözés a 9. hónapban, többi nem lesz.
Nincs időhöz kötve
összeköltözés: 3 év
eljegyzés, esküvő: soha, feleslegesnek tartom.
gyerek: 5 év múlva legkorábban (31 éves leszek akkor.
Szerintetek minek mikor jön el az ideje?
Ez cssk a két félen múlik, nagyon képlékeny, hogy ki hogyan áll hozzá.
Összeköltözés: 3.év
Eljegyzés: 5.év
Esküvő: még nem volt. Nem is igazán tartjuk fontosnak, anélkül is egy pár vagyunk már 13 éve.
Gyerek: 11.év
Az hogy minek mikor jön el az ideje kizárólag a pár tagjain múlik. Rólunk pl. már azt kezdték találgatni hogy biztos nem lehet gyerekünk mert már régóta együtt vagyunk, lurkók meg nincsenek (persze szemtől-szemben csak 1-2 vakmerő ember mert rákérdezni ez évek alatt ennek okára és sértődés volt mikor finoman céloztam hogy semmi közük hozzá). Később konkrétan megkérdezték tőlem amikor pár hónaposan tologattam az utcán, hogy lombik baba-e a fiunk. Majd értetlenül néztek amikor mondtam hogy igazából "véletlenül fogant" meglepetésgyerek, mert még kb 2 évet vártunk volna, de cseppet sem bánjuk hogy így alakult az életünk.
Rengeteg időnk volt a párommal kizárólag egymásra, jó munkahellyel és saját házzal terveztünk családot. Én nem csinálnám másképp. Ismerek olyan családot akik már 10 albérletben laktak mire saját házhoz tudtak jutni 3 gyerekkel. Mondták hogy mennyire elegük volt már a huza-vonából és a legnagyobb gyerek már 17 éves, tehát gyakorlatilag így nőtt fel hogy pár évente költözködés... meg is vannak a problémái ahogy a középső gyereknek is. Meg az egész családnak. Szerintem ez szörnyű. Mostanra nem épp halkan és diszkréten kezelik a nézeteltéréseiket a házaspár tagjai, totál megtörtek és kiégettek.
Természetesen nem azt gondolom hogy mindenkinek egy évtizedet kell várnia míg gyereket vállal, én 18 éves voltam mikor összejöttünk a párommal tehát még akkor érettségiztem, majd szakma, fősuli, munka stb...
Akik már pl. 30 éves koruk körül vannak amikor úgy érzik hogy megtalálták a párjukat, pár év simán elég lehet kettesben mielőtt gyereket akarnának.
Ismertük már egymást 10 éve.
Összeköltözés: azonnal.
Eljegyzés: két hét után.
Esküvő: az első évfordulón.
Gyerek: soha nem lesz.
Kiválóan működik évek óta.
Akkor jön el az ideje amikor úgy érzik. Bàr az ismerőseim közt akik 2- nél több évig húztàk vagy az eljegyzést magàt, vagy a jegyességet, azok össze se hâzasodtak. 5-8-10 év együttélés utân szétmentek. A pasik elvettek màsik nőt 1-2 évvel a szakítàs utàn.
Nàlunk
Összeköltözés 1 év
Esküvő 1,5 év (6 hónap együttélés utàn)
Gyerek soha.
9 éve vagyunk együtt+ 2 gyönyörű kutyus:)
33/N, 30/F
Összeköltözés: Jövőre költözünk be a saját otthonunkba, eddig szülőknél laktunk
Eljegyzés: 4,5 hónap után
Esküvő: 3 év után
Gyerek: Még várunk
Nálunk összeköltözés 5 hónap után történt.Ennek 3 hónapja.
Házasság,gyerek tervben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!