Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos, h nem bírtam es szégyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, h nem bírtam es szégyelltem ismerősök elott?

Figyelt kérdés
Na szoval , egy 3 éves kapcsolatom ért véget , mivel nem bírtam mar elviselni , h a párom olyan rendetlen no létére , h egy csöves ember lehet , h igényesebb! Nem dolgozott , az volt a feladata , h tartsa rendben a háztartást , kaja stb !megis nekem kellett 14 óra melo után el mosogatni folyamatosan a 4 napja rohado mosdatlant, ha valamit elővett es használta akkor képes volt hetekig kerülgetni mintsem , h a helyére tegye (pl;a teli bakancsa az eloter közepén , es mar tavasz van! ) Ablakot ket évig nem mosta le , nekem kellett mert szerinte nem kell azt lemosni mivel az eső lemossa, porszívózás mar csak akkor , ha a kutyaszorben taposni lehetett akkor mar orditassal állt neki! Azt mondta en fújom fel , es nem ezek a fontos dolgok ! En nem tudom ki fogja ot elviselni vagy van-e olyan férfi akinek ez jo?! Azok után , h nem kellett dolgoznia heti 2 ment be suliba !
2019. márc. 27. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jogos. Túl sokáig is tűrtél.
2019. márc. 27. 12:53
 12/16 A kérdező kommentje:
A 14 óra melo erte is volt ,en fizettem mindent , h csak tanulhasson!
2019. márc. 27. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Magad előtt kellett volna szégyellni, nem ismerősök előtt. Mert neked ez jó volt, csak mások előtt volt gáz.
2019. márc. 27. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Ismertem egy olyan bácsit, aki a bugyogásig romlott főzeléket fazekastul kirakta a lépcsőházba, hogy mindenki lássa, milyen trehány felesége van. Na ez pl egy jó lecke.
2019. márc. 28. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek is ilyen volt a volt élettársa.. Tanárnő! Ő nyolc évig nem mosott ablakot. A férjem szülei csinálták meg kétszer de idősek és bele fáradtak. Annyi ebben a sztoriban a legjobb nekem hogy, mindent értékel a férjem. Mindig meg köszöni a főtt ételt a vasalt ruhát és hogy tiszta lakásban élhet. Hozzá teszem segít nekem nagyon sokat pedig nem várom el. Majd te is értékeled ha találsz olyat aki nem tud mocsokban élni. Sajnállak mert így nem lehet élni.. A cicám alol naponta kétszer takarítom az almot mert hiába állat szereti a tisztát.. Jól tetted hogy véget vetettél ennek a kapcsolatnak...
2019. márc. 31. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Elég durva, érthető a reakciód!
2019. ápr. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!