Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos, h nem bírtam es szégyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, h nem bírtam es szégyelltem ismerősök elott?

Figyelt kérdés
Na szoval , egy 3 éves kapcsolatom ért véget , mivel nem bírtam mar elviselni , h a párom olyan rendetlen no létére , h egy csöves ember lehet , h igényesebb! Nem dolgozott , az volt a feladata , h tartsa rendben a háztartást , kaja stb !megis nekem kellett 14 óra melo után el mosogatni folyamatosan a 4 napja rohado mosdatlant, ha valamit elővett es használta akkor képes volt hetekig kerülgetni mintsem , h a helyére tegye (pl;a teli bakancsa az eloter közepén , es mar tavasz van! ) Ablakot ket évig nem mosta le , nekem kellett mert szerinte nem kell azt lemosni mivel az eső lemossa, porszívózás mar csak akkor , ha a kutyaszorben taposni lehetett akkor mar orditassal állt neki! Azt mondta en fújom fel , es nem ezek a fontos dolgok ! En nem tudom ki fogja ot elviselni vagy van-e olyan férfi akinek ez jo?! Azok után , h nem kellett dolgoznia heti 2 ment be suliba !
2019. márc. 27. 09:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Jól tetted hogy kirúgtad.14óra meló?Mit dolgozol?
2019. márc. 27. 09:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan nők, akik kívülről igazi fullos nők, de a környezetükre olyan igénytelenek hogy sokan nem is gondolnád.

Ha alapvetően téged nem zavarna a rumli, akkor nem lenne gond. De így hogy zavar és kérted, nem változtatott pedig otthon volt, igazad volt.

2019. márc. 27. 09:12
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Jogos,hogy nem bírtad, és jogos,hogy szégyellted, az meg még jogosabb/érthetőbb,hogy szakítottál Vele. Aki magára és a környezetére igénytelen fiatal nő létére azzal mi lesz ha gyereke lesz.

Egy percig ne vacilálj, helyesen döntöttél, főleg akkor, ha ezt többször említetted Neki és mégsem változtatott.

2019. márc. 27. 09:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Fizikai munkat dolgozom , igen most a családja is fel van háborodva , h a draga lányuk nem olyan rendetlen amilyennek en mondom , es szegeny tanul ! Nem egyszer kaptam rajta , h filmet nézett es a lakas meg romokban , 40 fokos melegben ott hagyta a kaját a tűzhelyen ugy , h tudta en vidéken vagyok ! Haza ment a szüleihez , en meg arra ertem haza , h rohado szag a lakásban mert o otthagyta napokig a kaját ! Autóban bent felejtette a csirkét , azt is mar akkor vette eszre amikor a szag elviselhetetlen volt ! Állítja o nem koszos , hanem kicsit kupis! Most szabadságot vettem ki, h kitakaritsam
2019. márc. 27. 09:33
 5/16 A kérdező kommentje:
A lakást , a-z ig! Mivel mindent hagyott lerohadni! Sok sikert kívántam neki , kívánom , h találja meg azt a férfit aki ezt elviseli!
2019. márc. 27. 09:34
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen jogos. Bár én meg olyan férfit nem viselnèk el aki 14 órát dolgozik.
2019. márc. 27. 09:54
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Nem véletlenül a volt lakótársammal jártál? :D

Hasonló dolgokat csinált, egyedül hagytuk pár napra, visszatértünkkor rohadó hús a pulton, véres betét a fürdőben, volt hogy a cuccaim ki voltak dobálva a földre (gondolom próbálgatta őket), ha valamit nem akart elmosogatni kivágta az erkélyre (ami persze a mi szobánkból nyílt :D). Fél évig bírtuk, kirúgtuk, erre neki állt feljebb, meg ordibált, meg minket okoltak az ismerősök, hogy hát milyen jó fej a xx miért rúgtuk ki. Ja hát kicsit kupis..anyád. Ezt csak az érti meg igazán, aki ilyennel élt együtt.

Jól tetted, a volt lakótársam kifogott egy aranyos férfit, akinek véletlenül szült egy gyereket, lehet rád is ez a sors várt volna.

2019. márc. 27. 09:58
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Nőként írom, hogy minden tiszteletem, amiért ezt 3 évig bírtad. A párom exe volt ilyen rendetlen, párom mesélt néha meredek dolgokat. Hátránya az lett sajnos, hogy a párom nagyon tisztaság mániás volt az elején, gondolom attól félt, hogy majd én is olyan rendetlen leszek, ezért minden apróságért szólt, pl azért is, ha nem egyből mosogattam el evés után. Szerencsére az idő múlásával engedett kicsit, mert látja, hogy normálisan rendben tudom tartani a házat.
2019. márc. 27. 10:21
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Egy rendetlen nőtől menekülni kell! Oké az még rendben hogy elfelejti a hűtőbe tenni egy alkalommal a kaját ha napokra elmegy onnan, na de aki képes mocskos házban lenni... Fél órát minden nap lehet szánni a takarításra. A másik meg az hogy ilyen nőből sose lesz jó háziasszony és anya. Ez egy trehány, jól jártál hogy kidobtad.
2019. márc. 27. 10:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez anyám és vele élek.
2019. márc. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!