Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Előbb utóbb minden nő házisárk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb utóbb minden nő házisárkány lesz egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2019. márc. 24. 21:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%

"Ezért jó, ha csak használati tárgynak tekinted a nőt és, ha jönnek a sárkányosodás jelei, lecseréled." Anyádat hányszor cserélték le mielőtt te meglettél?

Tényleg k-rva szánalmasok vagytok a kérdezővel egyetemben. Persze, hogy hisztizik anyukád, egy ilyen herét ki az Isten visel el?

2019. márc. 24. 22:26
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Hát gondolj bele. Együtt élsz valakivel, akiről tudod, hogy veled csak beéri, mert elmúltál 25, le vagy járva. Folyamat kell neki főzni a kajácskáját, mint egy babának. Állandóan szexelni kell vele, amiből neked alig van orgazmusod. Nem jegyzi meg, mikor van a szülinapod, nem szeret annyira, hogy figyeljen rád, vegyen neked olyat, aminek örülnél. Nem érdekli, hogy tetsszen neked, de neked folyamat jól kell kinézned.
2019. márc. 24. 22:29
 23/30 A kérdező kommentje:

# 20

Bocs,de nem rólam volt szó :) Olvasd el mégegyszer a dolgokat.

2019. márc. 24. 22:29
 24/30 A kérdező kommentje:

# 18

Igen,ezen elgondolokodom néha mikor látom a hisztizős nőket :)

2019. márc. 24. 22:30
 25/30 A kérdező kommentje:

# 21

Igen,mikor már nem tudsz mit felhozni,csak a szánalmas sértegetés marad,igaz? :)

2019. márc. 24. 22:31
 26/30 A kérdező kommentje:

# 22

Csak hát,nem mindenki ilyen.

2019. márc. 24. 22:32
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
esélyes, viszont ha te nem csak dugásra használod ki is dob.
2019. márc. 25. 01:22
 28/30 anonim ***** válasza:

Csak az idióta férfiak mellett.

Vagy ha már nem szereti az asszony és nem bírja nagyon elviselni. Válogass.

2019. márc. 25. 09:25
 29/30 anonim ***** válasza:
79%

Azért azt is tisztázzuk, mit takar a házisárkány fogalma, mikortól házisárkány egy nő.

Pl. az exem, kapcsolatunk utolsó éveiben csak időnként dolgozott, nem segített a háztartásban, eltartottam, főztem, mostam, takarítottam rá. Otthon ült, játszott az idióta számítógépes játékokkal, és ha rákérdeztem, adott-e be önéletrajzot, hívták-e állásinterjúra, mi a terve a jövőben, vagy esetleg megkértem rá, hogy mire hazaérek munkából, takarítson már össze, vagy pakoljon be a mosogatógépbe (tehát még csak el se kellett mosogatnia!), akkor már én voltam a morgós házisárkány, aki folyamatosan b...szogatja őt!

Nyilván nem véletlen, hogy már az exem.

De akkor én most házisárkány lettem volna?

Az ő szemszögéből persze igen.

2019. márc. 25. 09:49
 30/30 A kérdező kommentje:

# 29

Nem ilyenre gondoltam.

2019. márc. 25. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!