Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, csak egy idő után kiderül, milyen is valójában, de ez a férfiaknál is így van. Sok nő mondja, nem ilyennek ismertem meg.
Ezért jó, ha csak használati tárgynak tekinted a nőt és, ha jönnek a sárkányosodás jelei, lecseréled.
# 2
Az a fura azért férfiaknál kicsit másabbat látok,de a nők általában hisztisek lesznek legalábbis én ezt látom.
Ja persze, te mást látsz a férfiaknál, mint a nőknél. Én meg azt tapasztalom, hogy sok férfi belesz..rik mindenbe, nem segít be a háztartásba, elvárják, hogy a nő főzzön, mosson rá, takarítson, gyereket szüljön, majd neveljen, de ő ...besegíteni...ááá. minek is?!
A gyereket nemcsak megcsinálni kell, mind a két szülőnek kötelessége foglalkozni vele!
Az nagyon sokban függ a férfitől. Nyilván ha egy kedves szava nincs a párjához, nem figyel rá, nem szentel rá időt, mosógépnek meg szakácsnőnek tartja csak akkor igen, valószínűleg megelégeli a nő.
Egy olyan házasságban sem láttam a nőt házisárkánnyá változni, ahol a párja energiát fektetett a kapcsolatba, szerette őt és próbált neki segíteni amiben tudott. Szerintem ez nem véletlen. Vajon miért akkor változnak a nők házisárkánnyá amikor a férjük elkezd magasról tenni a fejükre? Nyilván oda-vissza játék, ha a nő szükségtelenül házisárkány akkor a férfi se megy haza szivesen hozzá. De tényleg annyira minimális erőfeszítésbe kerülne kicsit megbecsülni a párját néhány embernek. Ahol a nő házisárkány ott a férfi általában semmit nem tesz bele a kapcsolatba. Én legalább is ezt látom.
# 7
Már most simán tudok erre legalább efgy ellenpéldát,a csaj mégis hisztis.
# 8
Hát én meg nem mindenkinél,tudok olyat megtesz sok dolgot a csaj mégis hisztis,sőt a srác imádja a gyerkét is ugyan úgy kiveszi mindenből a részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!