Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim válasza:
Akkor ő eleve ilyen személyiség, de akkor nem kell vele összejönni, ilyen egyszerű. A hisztisség hamar kibukik, nem kell ahhoz hosszú kapcsolat.
Anyukád is hisztis?
12/30 anonim válasza:
HÁZISÁRKÁNY?! Mégis mit képzelsz, kiről beszélsz? Házisárkány?! Na még egy szó és a hátadbaakasztom a sodrófát! Most is a neten lógsz, ahelyett hogy a vacsora után elmosogass! Ennyit igazán megtehetnél te is, nem törik el az alkarod Józsi!
13/30 anonim válasza:
A férfi is egy hisztis, morgó, kellemetlen alak lesz ennyi erővel. Nagy részük valóban.
14/30 anonim válasza:
Nem elég a gyerekre időt szánni. Hatalmas tévedés, hogy elég ha törődik a gyerekkel. Ahhoz nem kell kapcsolatban élni. Nem csak a gyerekkel kell törődni hanem az anyjával is. Szerelem, romantika, a másik meghallgatása. Én miért nem vagyok házisárkány? Mert hazajön a párom, ha volt ideje hoz virágot vagy valamit, megkérdezi milyen napom volt, odafigyel rám, megölelget, összebújunk. Ha nehéz napja van akkor is figyel rá, hogy foglalkozzon velem. Nem veszekszünk, mert egyszerűen nincs miért. Jó pár éve házasok vagyunk már de ugyan úgy romantikázunk, ugyan úgy törődik velem mint az elején, ahogy én is vele. Na ez kell ahhoz, hogy ne legyen egy nő házisárkány. Az, hogy valaki szeresse gyerektől, házimunkától függetlenül. Ha akarok valakit aki kitakarít meg neveli a gyerekem de velem nem foglalkozik akkor felveszek egy dadát meg egy takarítónőt férj helyett.
15/30 A kérdező kommentje:
# 11
Nekem?Igen,szokott.
2019. márc. 24. 22:01
16/30 A kérdező kommentje:
# 14
Mennyi ideje?
2019. márc. 24. 22:02
17/30 anonim válasza:
"# 14
Mennyi ideje?"
5 éve vagyunk házasok, 9 éve együtt, 3 éves lesz a kislányunk.
18/30 A kérdező kommentje:
# 17
Még akkor van idő
2019. márc. 24. 22:14
19/30 anonim válasza:
Kérdező, legjobb, ha egyedül maradsz. Nem való neked kapcsolat.
20/30 anonim válasza:
Akkor ezért szeretnéd mindehol ugyanet látni, és ezért is próbálsz hisztit kihozni a párjaidból. Ha anyukád szokott, akkor neked ez az ismerős otthonos érzés, amire igényed van mert ettől valahol helyrekerül a világképed, ha újra átélheted. Sajnos. Most mondhatnám neked hogy van rengeteg család ahol az apa sárkányos kiborulós tulajdonságú az anya meg tündér, de nem fogod elhinni mert az az erősebb amit gyerekkorodban láttál. Én meg az ellenkezőjét láttam, ezért nem tudom hová tenni az ilyen női házisárkány elméleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!