Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van aki fél a párjától ha részeg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki fél a párjától ha részeg?

Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert tudatosan választottam magamnak olyan párt, aki nem iszik alkoholt. Bőven elég volt gyerekkoromban az apámtól rettegni.
2019. márc. 22. 19:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Még nem láttam részegen.
2019. márc. 22. 19:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Tudja hol a határ, épp néhány kortyot iszik évente. Anyja alkoholista volt ugyhogy tudta milyen nem akar lenni.

Sosem kezdenék olyannal aki képes berúgni néha.

2019. márc. 22. 20:04
 14/22 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam hogy ennyire durva lehet aki alkoholista... Nekem nincs szerencsém. Heti szinten iszik és ha baj van akkor egyből az alkoholhoz nyúl és én le vagyok szarva. Nekem nem lehet rossz semmi. Én boldog ember vagyok 😅
2019. márc. 22. 20:07
 15/22 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nincs szerencséd? Csak rajtad múlik, csináld meg magadnak a szerencsédet és lépj le, mielőtt összever.

Bocs, de tényleg olyan az agyad, mintha 10 éves lennél.

2019. márc. 22. 20:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Még sose voltam alkoholistával, ez nekem kimaradt. De a józan és rosszkedvű emberektől is lehet félni, pl családtagok. Az alkohol ezt állítólag felerősíti. Ráadásul pár éven belül totál piros lesz az orruk és tönkremegy a bőrük. Szembejött tegnap egy alkoholista pár, az már nem is bőr ami rajtuk volt, már nem tudtam hová nézzek.
2019. márc. 22. 20:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Az a legveszélyesebb fajta aki ittasan agresszív. Ha jót akarsz magadnak kilépsz. Felejtsd el a szerelmet, baromság. Jön másik, rendesebb. Ezek szokták beleszúrni a kést vagy te fogod beleszúrni önvédelemből. Ugye nem ezt az életet akarod élni.
2019. márc. 22. 21:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne igyál annyit!
2019. márc. 22. 21:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Lépj ki a kapcsolatból amíg még megteheted. Jobb ezt addig abbahagyni amíg nincs házasság meg gyerek, mert utána sokkal nehezebb lenne otthagyni. Én az enyémet egyszer láttam becsiccsentve egy céges buli után, kicsit vidámabb volt a szokottnál, de ennyi, hazajött és elment aludni. Szóval ez még nagyon nem a részeg kategória. A családomban sok alkoholista volt, így olyat választottam, aki alkalom adtán iszik csak pár pohárral, évente egyszer kétszer.
2019. márc. 22. 22:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem vertek ugy, hogy nem volt alkoholista a parom(egyaltalan nem ivott) nagyon sokaig nem mertem lepni, mert nem akart elengedni de orulok, hogy vegul megtettem. Ezek utan soha nem lennek olyan emberrel akitol felek(es amugy is ez a normalis, hogy az ember nincs olyannal akitol fel/tart akar reszeg akar jozan, a pia nem mentseg).

Ha meg gyerek vagy akkor meg plane lepj! Fiatal vagy, nem kell lehorgonyoznod senki mellett. Olyanokkal legyel akik szeretnek es akiket szeretsz az ilyeneket pedig messzirol keruld el, hidd el nem irok hulyeseget! Nem er annyit es kb 1 honap utan osszeteszed a kezed, hogy nem pazaroltal egy ilyen emberre tobb idot.

Tudom, hogy azt hiszed szereted de ra fogsz jonni, hogy nem! Inkabb elj meg es ne akarj mindenaron kapcsolatot, arra lesz meg lehetoseg kesobb.

2019. márc. 23. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!