Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy vannak-e olyanok akiknek arab férfivel volt vagy van párkapcsolata? Ha igen, hogy működött/működik?
Figyelt kérdés
Van egy arab udvarlóm, libanoni. Nagyon tetszik, de sajnos a környezetem előítéletei által elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e belekezdeni vele egy kapcsolatba. Remélem olvasok pozitív történeteket is.2019. márc. 19. 18:53
31/35 anonim válasza:
Én egyiptomi fiúval jártam. A csillagokat lehozta, minden idejét velem töltötte, addig, amíg biztos nem volt benne, hogy beleszerettem. Onnantól mindent kritizált, ellenőrizgetett, csak az számított, az ő akarata érvényesüljön. Színésznek sem utolsó. Szerencsére hamar fölébredtem.
32/35 anonim 

válasza:

Kár minden szóért, buta liba, csak azt hallja meg amit meg akar hallani. Majd a saját kárán tanul. Csak azt remélem ez még azelőtt megtörténik, hogy gyereket szülne. Akkor még van kiút.
33/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon koszonok minden valaszt es megosztott tapasztalatot. Erdekelt, hogy mire erdemes felkeszulni egy komoly kapcsolatban arab ferfivel. Koszonom meg egyszer! :)
2019. márc. 24. 21:52
35/35 anonim 

válasza:

Szia, az nem mindegy melyik arab országból való. Libanon a legszerencsésebb, voltam ott, az ország fele katolikus, öltözködésben olyanok mint mi,rövid szoknya stb., nem hordanak fekete lepelt, az ország gyönyörű, a libanoni nők mintha egy magazin címlapjáról léptek volna ki. Én nagyon jól éreztem ott magam, arab országban élek, sajnos nem Libanonban. Pakisztáni, egyiptomi férfitól óvnálak,(ők sem rossz emberek, csak az ő kultúrájuk nagyon más, és nagyfokú tolerancia kell mindkét fél részéről) de libanonitól csak annyira mint egy magyartól, lehet rossz ember, lehet jó, éppen úgy mint egy európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!