Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött rám ok nélkül?
Azt mondtam hogy elegem van hogy órákig gépezik és a haverjaival beszélget, én meg ülök és nem tudok senkivel beszélgetni, mert a fejhallgató a fején van a páromnak, azt elvan a haverjaival. Kikívánkozott már belőlem...és még neki állt feljebb hogy ez egy online játék és nem tudja leállítani ha beszélek hozzá....
Ti mit tennétek hogy legalább a heti 3 szabadnapján rátok figyeljen, ne a bugyuta játékára?...
ugyanez a szitu volt (játék, fejhallgatóval haverokkal beszélgetés állandóan), a 2 éves kapcsolatom erre ment rá, nem tudtunk közös nevezőre jutni, én egyre allergiásabb lettem rá, ha leült a gép elé, ő meg annál jobban akarta, minél jobban nyomtam, hogy együtt töltsük inkább az időt. miután szakítottunk, már persze lecsökkentette a gépezést és elkezdett eljárkálni, élni a való világban, mellettem/velem ez valamiért nem sikerült. az a tapasztalatom, hogy ha nem tudsz kellően izgalmas alternatívát adni neki és meghozni a kedvét a közös programhoz és csak hisztizel, az ellenkezőjét fogod elérni. ugyanakkor elég szomorú, ha ennyire küzdeni kell azért, hogy a "párod" inkább téged válasszon, és ne a gépet... én is ezért szakítottam inkább.
26n
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves elsőnek meg,nem elválasztottam, mert most kezdte el ezt kb 1 hónapja...5 évig semmi ikyesmi nem fordukt elő. :)
Nem ezt választottam*
Félre írta a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!