Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha család nélkül egy gyermekotthonban nevelkedett valaki, akkor kell-e titkolja a párja elöl? Kell-e egyáltalán?
Most abba nem mennék bele, hogy a kapcsolatok nagy része "hazugsággal nyit", hisz szinte sosem önmagat adja az ember, mikor "hódítani indul", mindig picit jobbnak szebbnek probálja magát feltüntetni.
Kérdés inkább az, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni, megbeszélni vagy végülis ez a múlt, el kell engedni? Lehet-e ennek az eltitkolása (vagy ha úgy tetszik szóba nem hozása) később, akár romboló jellegű is a párkapcsolatban?
Szerintem is nagy ötlet hazugsággal nyitni :D
Meg azért a család-téma elég hamar előkerül, arra mi a terv? És ha eljön az ideje, hogy bemutatnátok egymást a családnak?
Meghaltak a szüleim, ezt tudja is, itt nincs gond. Továbbra sem értem, miért lenne ez hazugság?
Akkor inkább úgy kérdezem van-e értelme előhozakodni vele vagy majd ráérek magyarázkodni/megbeszélni, ha előkerül?
Nincs mit titkolnod. Nincs miért rosszul érezned magad. Nem börtönben voltál.
A hazugság alatt pedig azt értjük, hogy a család bemutatása nem merül ki egy vizitben a szülőknél. Vannak családi rendezvények, szülinapok, karácsony. Összefuttok a boltban, ott tölt nyáron pár napot, stb. Egy idő után mindenkit ismersz a másik rokonságából is. Fura lesz, hogy neked nincs senki.
Mesélték egymásnak gyerekkori sztorikat. Mit csinálsz? Nem mesélsz magadról? Vagy hazudsz? Mégis csak egyszerűbb az igazat mondani.
Gyermekotthonban sokan megfordulnak. Bàrmikor belefuthattok az utcán egy ismerősbe. Nem mondhatod, hogy összekever valakivel.
Ha meghaltak a szüleid, akkor csak sejti, hogy valahol felnőttél...
Nincs miért "magyarázkodnod" szerintem, nincs ebben semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!