Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti ebbe belemennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ebbe belemennétek?

Figyelt kérdés

Igazán senkivel sem tudom megbeszélni ezt, mivel a szüleim tesznek rám magasról évek óta. Kollégiumban lakom jelenleg és egyetemista vagyok. Adott egy olyan lehetőségem, hogy összeköltöznék a barátommal, ami nem az én ötletem volt. Nekem csak annyit kellene fizetnem a lakásba, amennyit jelenleg a kollégiumra kell.

Megijedtem, mert túlságosan is gyanakvó vagyok.

Attól félek, ez neki azért érné meg, hogy cserébe a csekély összegért én majd kiszolgáljam és legyen neki kéznél valaki mindig.

2019. márc. 9. 17:05
1 2
 11/17 Rockarc ***** válasza:
100%

Anyukad pont annyira tudja megitelni, mint mi. Ha mond valamit, akkor inkabb az ovatossag vezerli, nem a rosszindulat. Fizetik a koleszod is, tehat ez a tesznek ram evek ota duma kicsit erosnek tunik, fellengzosnek. Felnott nokent elegge el vagy anyatlanodva a vilagtol.

Szerintem ha nem tudsz megbizni a baratodban, akkor ne koltozz ossze vele. A koleszt mindenkeppen tartsd meg, mint menekulo ut. Diakmunka lehet meg, ami segithet, ha megis komolyan gondoljatok. Itt lesz a nyar, tehat lesz idod. Ha megis cselednek szant, az viszonylag hamar kiderulhet.

Egyebkent en ugy erzem alapveto gondjaid van az emberekhez valo hozzaaallasodban. Komoly gondjaid lesznek meg az eletben.

42F

2019. márc. 9. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem,hogy ha anyád azt mondja csak azért akarja az összeköltözést,mert cselédnek akar használni,de Te közben tudod hogy a barátod szeret,akkor hogyan tud elbizonytalanìtani egy olyan ember,akiről azt írod tesz Rád?Esetleg eszedbe jutott,hogy tényleg szeret,nem lehet jó Neked sem kollégiumban élni,és még szívesen is élne veled?Vagy Te sem vagy biztos,hogy a barátod szeret,és amùgy nincs is köztetek minden renden?
2019. márc. 9. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Ha nem lesz jó, visszamégy a koleszba.
2019. márc. 9. 18:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Anyámmal eléggé beteg a kalcsolatom. Néha olyan, mintha a legjobb barátnőm lenne, sokszor pedig a legrosszabb ellenségem.
2019. márc. 9. 19:02
 15/17 A kérdező kommentje:
A barátom pedig furcsa természetű, sokszor felidegesíti az anyja és olyankor nem lehet szinte hozzászólni, mert robban. Nem tudom akármikor elérni.
2019. márc. 9. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Anyukádnak igaza van,gyanús ez,hogy spórolásnak kellesz.Majd suli után ha dolgozol,ráér az összeköltözés.Ha lányom lenne,én se engedném.
2019. márc. 9. 20:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Végül el kellett költöznöm, mert egyre többet akart, és igen, kb azért kellettem, hogy spórolni tudjon.
2019. jún. 2. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!