Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebbe belemennétek?
Igazán senkivel sem tudom megbeszélni ezt, mivel a szüleim tesznek rám magasról évek óta. Kollégiumban lakom jelenleg és egyetemista vagyok. Adott egy olyan lehetőségem, hogy összeköltöznék a barátommal, ami nem az én ötletem volt. Nekem csak annyit kellene fizetnem a lakásba, amennyit jelenleg a kollégiumra kell.
Megijedtem, mert túlságosan is gyanakvó vagyok.
Attól félek, ez neki azért érné meg, hogy cserébe a csekély összegért én majd kiszolgáljam és legyen neki kéznél valaki mindig.
Anyukad pont annyira tudja megitelni, mint mi. Ha mond valamit, akkor inkabb az ovatossag vezerli, nem a rosszindulat. Fizetik a koleszod is, tehat ez a tesznek ram evek ota duma kicsit erosnek tunik, fellengzosnek. Felnott nokent elegge el vagy anyatlanodva a vilagtol.
Szerintem ha nem tudsz megbizni a baratodban, akkor ne koltozz ossze vele. A koleszt mindenkeppen tartsd meg, mint menekulo ut. Diakmunka lehet meg, ami segithet, ha megis komolyan gondoljatok. Itt lesz a nyar, tehat lesz idod. Ha megis cselednek szant, az viszonylag hamar kiderulhet.
Egyebkent en ugy erzem alapveto gondjaid van az emberekhez valo hozzaaallasodban. Komoly gondjaid lesznek meg az eletben.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!