Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom alkoholista? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom alkoholista? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan, hogy mettől nevezhetünk valakit alkoholistának, tehát lehet, hogy rossz a megnevezés, de a kérdésem ennek ellénére ugyanaz.

Mindig ha van itthon valamilyen alkohol, az hamar időn belül eltűnik. Múltkor is azt láttam, hogy úgy issza a vodkát, mint más a vizet. Kérlek, segítsetek! Beszéltem vele már nagyon sokat erről, egy időbe még el is dugtam előle (erre később rájöttem, hogy hülye ötlet volt). A lényeg az, hogy sehogy se tudok rá hatni.

Valaki volt/van ilyen helyzetbe? Hogy tudnék rajta segíteni?

2019. febr. 22. 23:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz te változtatni. Ő tud egyedül. Én nem szülnék neki, sőt hozzá sem kötném az életem. Ne tedd tönkre sem a saját, sem a leendő gyereked életét! Őt sajnálom leginkább. Egy alkoholista apa örökre megnyomorítja majd az életét.
2019. febr. 24. 08:46
 22/22 anonim ***** válasza:

13 -as vagyok.A 17-es válaszolónak szeretnék írni pár sort.

Megkérdezném ugyanitt, hogy te mind hobbi alkoholista, mennyit foglalkozol az asszonnyal? Mennyit foglalkozol a gyerekkel? Miylen a házasságod/párkapcsolatod? ÉS miért az önpusztítást választod mondjuk például a sportolás, kirándulás, autók, kockulás vagy bármi helyett ami sem téged, sem a családod/kapcsolatod nem rombolja?

-Hol is kezdzem? :)

Sportoltam 14 éves koromtól 22 éves koromig (Kosárlabda-versenyszerűen, küzdősport, konditerem), míg a gyermekünk nem született meg 8-9 éven át évi 1-2-szer kirándultunk minden évben 1 hétre valahol és nagyon szerettük , 20 éves koromban 5-ös BMW-m volt saját pénzből (E34 525i 24v 192 le) Ahogy elköltöztünk albérletbe 23 évesen eladtam és vettem egy F astrát...Kockulás? Köszi nem nem...

Ami a piát illeti:Az én apám nem ivott.Reggel elment este hazajött.A nevünket tudta de az életkorunkat nem.Egyikünkkel sem foglalkozott soha semmit.Gyerekkoromból annyira emlékszem hogy esténként féltem mert tudtam hogy haza fog jönni és akkor néma csendben kell lennem, mert ha valami rosszat csináltunk vagy hangoskodtunk akkor egy piros kis székre kellett ülnünk ahol akkora pofont kaptunk hogy minden egyes alkalommal bepisiltünk.Kamaszként pedig arra emlékszem hogy ha nem sikerült valami pl jogsinál a kresz (nekem csak harmadjára - minden más elsőre) akkor hangosan nevetett és kigúnyolt, amikor dolgozni mentem velük(szobafestő csapat) többször nevetség tárgyává tett és a legalja munkákat csináltatta velem ezen kívűl hozzám sem szólt egész nap.Be is befejezem mert reggelig tudnék ilyeneket írni , és nem akarom ekézni az öreget tovább mert ez már a múlt.Arra akartam rámutatni hogy az ilyen apáknak nincs gúnynevük így ők jó szülők.

Az én kislányom 2 kilóval született így 3 óránként kelteni kellett éjszaka enni.Ha délelőttös voltam akkor is ébresztővel keltem 24:00-kor és 3:00-kor.Felkeltem tisztába raktam a kislányomat majd odavittem az anyjához hogy megetesse.Majd ha végeztem visszavittem betakartam, és még aludtam másfél órát.Ahogy nagyobb lett nyáron ovi után szinte mindennap (ha a műszakom engedte) játszótérre mentünk bicikliztünk fagyiztunk.Szándékosan engedjük hogy dagonyázzon , koszos legyen ugráljon a pocsolyába a gumicsizmájában, henteregjen a homokban...Mindegy mit csinál csak koszos legyen mert egy gyermek akkor boldog ha játszhat.Hála istennek mind a ketten így látjuk ezt és a mosógép nem csak a szaros gatyát tudja kimosni hanem a gyerek nadrágjait is.

Ha hazaérünk este 6-ra és vacsi előtt iszok egy kis pálinkát meg egy sört attól bizony nagyon jól esik a vacsora.Egyúttal alkoholista s..r alakká váltam szerinted mert ittam.M2-n mese kicsit pihen mindenki.Minden alkalommal én fürdetem a lányomat méghozzá közösen ő fürdőkádban én zuhanyzó alatt telefonon pedig szól a zene amit végig dúdol :) Fürdés után már rövid videó a telefonon a hálóban közben én képzeld még egy sört megiszok amíg gyorsan elmosogatok vagy megnézem a tüzet a kályhában.Utána együtt fekszünk le kezünk lábunk összegubancolódva, majd együtt kelünk és megyünk az oviba.

Feleségemmel megvárjuk míg a másik felkel és együtt megindulunk mindenfele.Itthon filmezünk vagy csavargunk a szomszéd városban.15 éve vagyunk együtt.Úgy hogy a ti értelmezésetekbe alkoholista vagyok.Azt kellene megértenetek hogy az alkoholista ember az nem egy külön népcsoport.Aki iszik és alkalmatlan férjnek és apának az józanul is alkalmatlan.Hiába iszik valaki ha tökéletes szülő

2019. febr. 25. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!