Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl az barátnömön?
Együtt voltunk voltunk a barátnömel,sajnos elhibáztam a kapcsolatunkat! Túl féltékenyeny voltam ! Ez miatt egyszer szétmentünk !Sajnos azt mondta nekem nem szeret de aztán mind ketten adtunk még egy esélyt a kapcsolatunknak és vissza szereztem őt azzal a feltételell hogy nem leszek már olyan mint mikor elsönek elment pont az sok féltékenység miatt !
Szóval megint eljutottunk arra a szintre hogy külön vagyunk de ö már nem akkar velem együtt élni :'(
Nem tudom mit tegyek hogy elengedjem öt és túllépjek az egészen.
Nagyon fájmert minden reggel ahogy kinyitom a szemem mitha hallanám a hangját hogy suttogna a fülembe mint szokott !
Érzem hogy nagyon nagyon szeretem öt tiszta szivemböl !
És pont ez miatt megkértem a kezét !
Azt mondta hogy "nem" és arra jutottunk hogy teljesen elveszittem a bizalmát és maximálisan másodjára telt be a pohár ! Nagyon valoszinü hogy nem jön vissza !
Mit tegyek hogy vissza szerezem öt?
Mit tegyek hogy könyebb legyen ?
Mut tegyek akkor ha azt mindja nem leszünk együtt ?
Teljesen kétségbe vagyok esve már 1 hete távol van töllem és kezdünk elidegenedni is egy szinten
Valaki ha tud segitsen nekem mert bele őrülök !
A válaszokat elöre is köszönöm !

Hagyd élni!
Én is beleőrültem az első komolyabb kapcsolatom utáni szakításba.
Mielőtt valaki lepontozz, olvassa el, az ehhez a kérdéshez adott válaszomat: (mivel hosszú, nem írom ki mindenhova újra)
www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Második oldal, 20#-as válasz enyém.
Sok dologban viselkedtem idiótaként, amiért azt kell hogy mondjam, megérdemeltem, hogy szakított. Olyan élethelyzetben, amibe voltam, nem volt könnyű normálisnak lenni.
Belebolondultam, hogy vége lett és 5 év után is, ugyan úgy fáj, mint ha csak tegnap lett volna. De aki már nem kellene vissza.
Bár, vicc az egészbe, hogy tavaly megkeresett januárba, barátkozni akart, 3 és fél évvel később, a szakításunk után.
De mivel nem lettem túl rajta, és vissza is ment az egyik exéhez, akire írta, hogy mennyire szereti a gyereket.. nekem rosszul esett marhára és inkább tiltottam. Nem vártam meg mi lett volna a vége, hogy tényleg barátnak akart e csak.
Amúgy azzal a sráccal egy hónapot nem volt együtt. Megcsalta, aztán 10 hónapig volt azzal, akivel csalt, aztán azt is csalta, kitudja mikortól. Most a másikkal van együtt.

Előző vagyok, sajnos meg kell tanulni élni nélküle / nélkülük. Előtte is volt életed, mikor nem volt az életed része, egyszerűen csak vissza kell térned ahhoz a kiindulóponthoz, mikor még nem volt az életed része.
Erőltetni kár, mert nem a tulajdonod.
Ha nem érzi magát jól veled, joga van tovább lépni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!