Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy végig néztétek, hogy a párotok nagy wc-zik? Nem kellemetlen? Ez olyan kiszolgáltatott helyzet? Vagy csak én érzem annak?
Nem.
Nem is tudom, miért kéne végignézni, nincs benne semmi érdekes.
Én a volt párom rengetegszer ő engem soha.
Én még úgy is utáltam elmenni, hogy egyáltalán a közelbe van, de az már teljesen hétköznapi volt, hogy ő csinálta előttem. Érdekes:D
N
Közel 10 év együttélés után is meg tudjuk oldani, hogy ne lássuk egymást xarni. A varázslat neve ajtó.
Nem titok, h nem szivárványt eregetek rózsaszín csillámpónik társaságában, vattacukor-illatfelhőben, miközben a háttérben lágy dallam szól, de attól még alap, h békében hagyjuk a másikat szharni.
Amíg nem ismertem testközelből a szeparációs szorongást, addig nem látott a párom wcn.
Na egy 18hónapos picinek aki már lilára sírja magát az apja kezében...
Utána, hogy utánam tudjon jönni, nyitva volt az ajtó, és egy idő után simán ment a dumálás is, nagyjából fel sem tűnt, hogy a másik épp alkot. Amikor már a törölgetés jött, akkor azért hagytuk a másikat.
Már nagyok a gyerekek, újra zárjuk az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!