Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párok, mennyit költötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, mennyit költötök élelmiszerre?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, soknak, kevésnek vagy normálisnak számít-e a miénk.

Havi 120 ezer az úgymond "konyhapénz", ebből 20 ezer elmegy tisztítószerekre, háztartásra (szappan, WC papír, tisztítószerek, papírtörlő, szemeteszsák-kozmetika nincs benne), 100 az élelmiszer.

Otthon főzök nagyjából minden másnap, rendelni nem szoktunk. Alkoholt nem fogyaszt senki, kávét viszont mindketten naponta.

Üdítő, chips, sós, akármi nincsen benne, csak a péksüti és a kenyér reggelire. Meg az alapanyagok, zöldség, gyümölcs.

(Itt, ahol élünk, € van, de az árak majdnem megegyeznek az otthonival. Lehet, picit több, szóval akkor legyen ne 120 ezer, hanem 100 ezer)

Ez soknak vagy kevésnek számít két fő esetén?

2019. febr. 5. 15:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kettőnknek kb 60 ezer a vàsàrlàs havonta. Ebben benne vannak a tisztító- tisztàlkodószerek, ttampon, kukazsàk, fogkrém...ilyenek.

Szerintem ha 100 ezer megy el kajàra az piszok sok. Nekem legalàbbis annak tűnik. Spec diétàztok? Úgy tudom hogy pl a laktózmentes cuccok dràgàk. Meg az összes hasonló, cukormentes, gluténmentes stb

2019. febr. 6. 00:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Sem pàrom, sem én nem szàmoltuk még össze a 4 év alatt, de élelmiszerre hàrmunknak (van egy lànyom 9 éves) biztos elmegy 100.000 ft felett, pedig kétnaponta főzök.

Nagy bevàsàrlàst àltalàban havi 2x ejtünk meg, de itt ahol lakunk, (községben) piszkosul kihasználjàk, hogy pàr dologért nem kocsikàzol oda-vissza 40 km.-t, ezért sokkal dràgàbb minden mint Tesco/Lidl stb.

Tisztítószerekre/tisztàlkodószerekre/arcszesz/parfüm/dezodor/sminkcucc is sok elmegy, ha csak a mosószert és öblítőt nézzük, az màr minimum 4.000 Ft, plusz ugye a piperecuccok.

Egy példa: ha húslevest csinàlok, csak a zöldségek ott vannak, hogy 1600-2000 ft.És ez csak a zöldség, hol van a hús.

Kàvézunk, dohànyzunk, inni is szoktunk, vendégeink rendszeresen vannak.

Szóval elmegy simàn több szàzezer ft ha az ember mindent beleszàmol.

2019. febr. 6. 07:45
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
#14-es oké, de ne mondd, hogy mindegyikből elmegy az egész minden hónapban?!
2019. febr. 6. 16:39
 24/25 anonim ***** válasza:
100 körül költünk mi is. Egészségesen táplálkozunk, nem használunk cukrot, fehér rizst, olajat és csak teljes kiörlésű kenyeret veszünk. Sajnos ennyibe kerül és akkor ebbe még nincs is benne, hogy havonta 1-2 alkalommal halat is együnk.
2019. febr. 6. 19:57
 25/25 anonim ***** válasza:

Nálunk 70 a kaja + tisztítószerek, háztartási fogyó eszközök együtt. És nem élünk egészségtelenül, csak megnézzük az árakat. Többnyire 1-2 naponta főzünk, azt visszük munkahelyre is.

Nyilván lehetne drágábban is enni, meg olcsóbban is. Hogy sok-e, azt mindenki magának tudja eldönteni. Mi nagyon átnéznénk a blokkokat, ha 100 fölé menne a havi háztartási kiadás.

2019. febr. 9. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!