Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez vajon miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért csinálja?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük h spórolunk. Erre 2-3 havonta vesz kb 20ezerért ruhát. Az igaz h én mondtam h legyen csinos mert olyan helyen dolgozik de ezt úgy gondolom már nem spórolás..

Ő azt mondja hogy boldoggá teszi..

Mondtam neki h az akkor sem megoldás h nekiállok vásárolni ha vmi gondom v lelki bajom van..

2019. febr. 1. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Saját pénze? Onnantól eldönti mire költi,nálam ilyen pasi lapát.

36N

2019. febr. 1. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Mondd neki hogy fél évente oké ennyi,de nem kell minden évszakban ruhatárat cserélni. Ha vesz egy cipőt mert elrongyosodik mondjuk a téli bakancs az nem költekezés,de ha vesz egy 50edik csilivili koktélruhát,vagy 15. egyforma táskát az túlzás. Attól is függ miket vesz.
2019. febr. 1. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Hát jól látod,ez nem megoldás hogy vásárolgat.

Gondolom van bőven ruhája,tehát tud csinosan öltözni bármikor.

Beszéld meg vele hogy ennek igy nem lesz jó vége.

Vagy azt gondolja majd te spórolsz?

2019. febr. 1. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
MEGBESZÉLTÉK hogy spórolnak. Innentől ha az egyik félretesz valamire ami mondjuk közös lesz (pl egy kocsi) akkor a másiknak is tartani kell magát a megállapodáshoz. Ebből nekem az jön le hogy a kérdező fejére szarik a párja és esze ágában sincs önmagán spórolni egy nagyobb célért,elvárja hogy egyedül tegyen rá félre.
2019. febr. 1. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ès mi lenne, ha nem így általánosságban beszèlnètek meg hogy spóroltok, hanem meg lenne pontosan határozva egy összeg, amit minden hónapban mindketten fèlre tesztek.

Ès akkor látná, hogy mennyi marad neki egyèb költekezèsre.

2019. febr. 1. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha még ezen felül is képes annyit megspórolni,mint Te akkor miért ne vásárolgathatna?

Ha viszont lelki baja van,akkor inkább azt kéne kitalálni,hogy mitől és segíteni Neki.

2019. febr. 1. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Haromhavonta 20 ezer forint ruhara az minimalis osszeg.
2019. febr. 2. 00:30
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó,burzsujéknál lehet. Én speciel akkor veszek cipőt meg egy egy új strapabíró farmert ha már leszakad rólam. Nem mindenki engedheti meg magának a minden évszakos shoppingolást.
2019. febr. 2. 01:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Külön kassza nálam alap,eleve h általában én keresek többet majd biztos elszámolok pasiknak..

40N

2019. febr. 2. 01:09
 10/13 A kérdező kommentje:

Elegánsabb ruhákat vesz. Szóval nem a 15.cipő v táska. De én is tudnék venni magamnak dolgokat de mégse teszem..

Ha már megkapjuk segítségnek h ingyen lakhatunk a családom lakásában, most tudnánk a lehető legtöbbet félre tenni. Szóval nem az h pl 40et fejenként elteszünk mert ennyit beszéltünk meg és a többit elverhetjük mert hát a 40már eltéve..

2019. febr. 2. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!