Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon vannak iránta érzései?
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Azt vettem észre, hogy a 3 év alatt valahogy nem sikerült "kiiktatni" az életünkből a volt feleségét. Folyton jelen van valamilyen formában. Megy a párom szuleihez és ott kavar. A gyereküket folyton faggatja, hogy mi történik nálunk azon a hétvégén, mikor nálunk van. Mindig kiderül, hogy valami bosszusaggal próbálkozik, hogy párom ne érezze jól magát. De viszont azt is észrevettem, hogy párom is puhatolozik a volt neje után a gyereknel. "Mit csináltok hétvégén? Hová mentek nyaralni? Anyu otthon van? Anyu ott dolgozik meg? Stb., Stb.. "
Volt olyan eset mikor egyszer látta a nőt egy idegen férfival és megjegyezte, hogy ha nem is érez iránta már semmit, akkor sem esik jól. Mi van?? Most az a legújabb téma, hogy párom szerint az exének még mindig vannak érzései, ha folyton gonoszkodik ellene.
Tudom, hogy a közös gyerek miatt mindig jelen lesz az életünkben, de ez már nekem sok!!!
Én túlzom el? Én soha nem beszélek az ex férjemről, egyáltalán nem téma. Ezért nem értem.
Te is látod, elég egyértelmű, hogy nem tud elszakadni tőle, érzelmileg sem.
Szóval ő nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!