Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon vannak iránta érzései?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon vannak iránta érzései?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. Azt vettem észre, hogy a 3 év alatt valahogy nem sikerült "kiiktatni" az életünkből a volt feleségét. Folyton jelen van valamilyen formában. Megy a párom szuleihez és ott kavar. A gyereküket folyton faggatja, hogy mi történik nálunk azon a hétvégén, mikor nálunk van. Mindig kiderül, hogy valami bosszusaggal próbálkozik, hogy párom ne érezze jól magát. De viszont azt is észrevettem, hogy párom is puhatolozik a volt neje után a gyereknel. "Mit csináltok hétvégén? Hová mentek nyaralni? Anyu otthon van? Anyu ott dolgozik meg? Stb., Stb.. "

Volt olyan eset mikor egyszer látta a nőt egy idegen férfival és megjegyezte, hogy ha nem is érez iránta már semmit, akkor sem esik jól. Mi van?? Most az a legújabb téma, hogy párom szerint az exének még mindig vannak érzései, ha folyton gonoszkodik ellene.

Tudom, hogy a közös gyerek miatt mindig jelen lesz az életünkben, de ez már nekem sok!!!

Én túlzom el? Én soha nem beszélek az ex férjemről, egyáltalán nem téma. Ezért nem értem.

2018. máj. 4. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Másik férfit kell keresni.
2018. máj. 4. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Te is látod, elég egyértelmű, hogy nem tud elszakadni tőle, érzelmileg sem.

Szóval ő nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeidet.

2018. máj. 4. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, látom én is. De van olyan gondolat bennem, hogy eltulzom talán. :)
2018. máj. 4. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
De ezen mi a meglepő? Attól hogy szét mentek, még is valószínűleg elég sok időt együtt töltöttek, közös gyerekük van, attól, hogy elváltak még emberek maradtak ...
2018. máj. 4. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Az más lenne, ha jóban lennének és úgy érdeklődnenek egymás után. Szóval ha emberségből történne. De ez olyan mintha utálnák egymást miközben szeretik. Nem tudom másképp megfogalmazni.
2018. máj. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!