Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi ütött a páromba.2 éve együtt èlünk.Én egy másik városban dolgozom,elèg eltérő a munkabeosztásunk,így általàban hétköznap csak este talàlkozunk,feltève,ha én kicsit később megyek aludni, vagy ha ő korábban jön haza.Napközben írogatunk néha egymàsnak,vagy felhívjuk egymást telefonon.Tegnap délután óta viszont nem veszi fel,nem akar velem beszélni.Ezért én már aggódtam,hogy baj történt,nem tudtam aludni.Felébredtem mikor hazajött,megkérdeztem minden rendben van-e,de azt mondta csak,hogy menjek aludni...Ma is írtam,hogy mi történt tegnap,de nem válaszolt....

nem csaltam meg nem csinàltam semmit.Azt sem tudom,hogy reagáljak a helyzetre...nem szokott így viselkedni.Szerintetek?

2019. jan. 24. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez így nehéz, meg tényleg kérdőjeles. Munkában történt stressz, rossz hír, esetleg más nő felbukkanása. Nagyon sok minden lehet. Ez elenyésző információ, ebből semmire sem lehet következtetni...
2019. jan. 24. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Tökmindegy mi történt, hogy bunkó az biztos!
2019. jan. 24. 13:33
 3/3 Rockarc ***** válasza:
40%

Szerintem valami komoly problema bukkant fel. Lehet a multjabol. Nem veled van baja. Aggodni aggodhatsz erte, probalj meg hatarozottan melle allni, hogy nem tudod mi a baj, de segiteni akarsz, csak mondja el. Ha kesz lesz ra, akkor el fogja mondani neked, ha oszinten erzi, hogy tamogatod. Nagy a baj, de turelem. Adj neki idot, hogy meg tudja oldani, at tudja gondolni.

Ha nem ad realis magyarazatot, de egy csapasra visszavaltozik, akkor viszont kezdj el gyanakodni, hogy 3. fel van a "csapas" mogott. A szelsoseges hangulatvaltasok arra utalnak, hogy kemenyen probara van teve, az onbecsulese. Azert erzi szarul magat, mert valami rossz tortent. Nem biztos, hogy ellened iranyult, azt ennyibol nem lehet megtudni. Peldaul az egyik baratomnak nemreg szoltak, hogy praktikus lenne egy dns tesztet csinalnia, mert van egy 5 eves gyereke. Veletlenul derult ki egy gyerekelhelyezesi perben.

42F

2019. jan. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!