Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelt kérdés

Miért jó az egy nőnek, hogy olyan pasival (mert ezeket nem nevezem férfinek) él együtt, aki nem dolgozik, linkel. Ráadásul a nő pénzeli az átlagos fizetéséből, a hapsi meg csak szórakozik, hitegeti hogy munkát keres, persze sosem talál... Aztán ezek után a nő még ki is jelenti, hogy hát ő szereti ezt az embert.

Mi ebben a slusszpoén?

2019. jan. 24. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Szereti. Aki nem vakarja annak nem viszket eléggé. Meg kívülről könnyű ítélkezni, ne tedd. A saját életed nem elég izgalmas? :)
2019. jan. 24. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nincs slusszpoen.Csak szerelmes.Kívánom,hogy ennyire ne hülyülj meg.
2019. jan. 24. 10:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Engem nem érint a dolog, csak utána meg pont ezek a nők siránkoznak és ítélik el a férfiakat, amikor az ilyen lusta senki pasik még meg is verik őket. Rosszabb esetben még gyereket is szülnek az ilyen élhetetlen embernek, majd a gyerek sem lát mást mint azt hogy az anyja melózik, az apja részeg és veri a családot. Aztán az ilyen gyerekekből lesz valami éllovas feminista (már ha lány a gyermek), aki szerint az összes férfit kasztrálni kellene.

Aztán a sáros földbe taposott nők várják a megértést a külvilágtól, mert hogy ők családi erőszakban élnek. A kérdésem erre is vonatkozik, hogy hol marad a józan ész, amikor a környezetük is figyelmezteti őket hogy abból baj lesz, de természetesen olyan szuper az a pasi. De mi a szuper egy ilyenben???

2019. jan. 24. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Mindenki tudja a maga dolgát.Mi is tudjuk hogy a saját házasságunk miben tér el a másokétól de nekünk így jó és kész.Foglalkozz te is a sajât dolgoddal.
2019. jan. 24. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

De mimért nem érted,hogy ha jön a nagy szerelem józanész elszáll?

Egyénként ugyanezek lmondhatóak a pasikról is fordított helyzetben.És nem ezek az egyetlen okok,amikor egy nőből férfigyűlölő válik.Vannak más enyhébb élethelyzetek is,amiből más fusztráció,elmebaj blblabla kerekedik.

+Vannak jó páran,akik szeretnek panaszkodni,és ebben semmi kivetnivalót nem találnak.De nem is gondolják nyüszögésnek.

2019. jan. 24. 10:33
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es. Ezt akkor elmondhatod a gyk-s kérdések nagyrészére. Arról meg nem is beszélve, hogy mivel válaszoltál, ezzel rúgtál egy öngólt! :D
2019. jan. 24. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Nahát, mégsem aranyásó minden nő és nem csak min. 500 ezret keresők jutnak punihoz?
2019. jan. 24. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen párkapcsolatom, bár mi nem éltünk együtt (hál' Istennek!). Egy két hónapokig volt melója, aztán több hónapig nem... Így én "pénzeltem" (anyjaék letojták). Ez kb 3 évig ment. Szerettem, ezért nem hallgattam másokra. A szerelem vak.... De aztán észhez tértem, kiábrándultam, mert mindemellett sokszor kiállhatatlanul viselkedett! Nem eszi tovább az életemet! Nagyon jó döntés volt, rendesen felszabadultnak éreztem, érzem magam. :)

32N

2019. jan. 24. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Mesél már el hogy mi tetszett benne! Tényleg érdekelne hogy mi az a dolog, ami vonzóvá tesz egy semmirekellő embert. Tippelhetek? Kizárólag a külseje. Talált? Esetleg még ehhez hozzájön a kishitűséged.
2019. jan. 24. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!