Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, miközben őt mindennel jobban szeretem?
Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy rajzoltam egy háromszöget, aminek négy oldala van.
A két mondat közül valamelyik igazából nem igaz. Vagy annyira nem is szereted a barátnődet vagy igazából nem is szeretnél csajozni. Te döntsd el, hogy a szíved mélyén mi van igazából. Ha a csajozás, akkor ne játszadozz a barátnőddel, hadd találjon minél hamarabb olyat, aki tényleg szereti.
Ellentmondasz önmagadnak. Ha a baràtnődet őszintén szeretnéd és vele akarnàd leélni az életed, eszedbe sem jutna hogy csajozni akarj.
Menj, ismerkedj, dugj minden hónapban/ héten màssal ha ennyire van igényed, de a pàrodat ne csapd be , ne legyél aljas, ne húzd az idejét, veled nincs jövője. El kellene engedned.
Nyitott kapcsolat a megoldás.
Mindketten dughattok mással legálisan.
Nem értem miért lett lepontozva a 14# válaszoló!
Leírt egy zárójeles megoldást,igen többség egyből nem az nem jó... mert ez a gyk itt mindenki azt az oldalt mutatja amit a társadalom elvár,pedig ez is egy opció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!