Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jó ötlet haza vinni a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet haza vinni a barátnőm?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt vagyunk mar egy ideje de eddig csak en mentem hozzájuk és mar a szülei is kerdezoskodtek hogy mikor jön mar hozzam a lányuk. Ahol elek ott a szobámban nincs fűtés, éjszakánként egerek mászkálnak a falban és a fürdő egy kész káosz , ezt ugy kell érteni hogy tiszta penész az egész és undorító. A barátnőmnek elmondtam mindezt és azt mondta hogy nem érdekli csak had lehessen velem tobbet mivel en csak Ritkán alhatok ott. Nincs ajtóm , se ablakom. Nagyon szegyenlem ezt nem csak előtte hanem mindenki előtt mert ez előtt normális körülmények között éltem. Köszönöm valaszaitokat.

2019. jan. 13. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amint végeztél a gimivel keress magadnak állást és vegyél ki egy nagyon olcsó albérletet. Ezt a te érdekedben mondom.

Az ottalvást én se javaslom mivel tél van és fűtés nélkül nagyon hideg lehet. Ha gondolod mutasd meg neki a lakast aztán menjetek el sétálni utána és beszéljétek meg, mondd el hogy érzel. Nagyon fontos a kommunikáció egy kapcsolatban.

2019. jan. 14. 02:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Max annyi, hogy vidd haza fél órára, mutasd meg neki a lakást, így talán jobban megérti, miért nem vagytok ott. Semmiképp se maradjon éjszakára, ezt te ne engedd, akkor sem ha ő akar. Reggelre kiábrándul mindenről, mikor rájön milyen úgy aludni, hogy nincs fűtés, mikor hallja az egereket mászkálni. A fürdőről nem is beszélve. Nem is tudom, hogy lehet ilyen igénytelenül élni, 2 felnőtt ember ennél többet nem tud összehozni??

Menj akár diákmelozni, keress egy olcsóbb szobát és húzz el onnan.

Már ha igaz ez az egész.

2019. jan. 14. 03:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A fürdőt azért ki lehet takarítani... Van penészre tisztítószer, vagy sima hypo. Csak ne keverd össze a vízkőoldóval!

Egérre is ki lehet tenni csapdát vagy macskát tartani.

A fűtés az gáz.

Mi az hogy nincs ablakod, meg ajtód? Össze van nyitva valamelyik szobával?

2019. jan. 14. 07:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te veszélybe vagy kerdezo!!!Nincs ablakod???Se fűtés? ??Apad büszke lehet magara hogy ennyire vitte!😠Bar tudnak segíteni neked!
2019. jan. 14. 08:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Anyukám külföldön él és támogat pénzzel, és nem tud az itthoni körülményekről, egy éven belül venni fog nekem és a testvéremnek egy házat mert azt tudja hogy nem szeretünk itt lenni, de semmi mást nem mert nem akarjuk hogy haza jöjjön , azt szeretnénk hogy boldog legyen az ott levő barátjával akit mi is kedveljük.Ez a “szoba” egyébként egy kamra volt reges reg csak ugye erre apám nem számított hogy itt fogunk lakni azután hogy anyukámék elváltak és el költözött.A régi házunkat eladták, apám ide jött ami nagyon sok javításra szorul. Anyu pedig sok hónapig albérlet aztan pedig el. Ezért nincs ablak, ajtó volt de valahova el lett tekintve.
2019. jan. 14. 08:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Hősugárzó? Te veled mi van éjjelente? Nem fázol?
2019. jan. 14. 16:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Azt tervezek venni
2019. jan. 14. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha anyád olyan baromi jól él, akkor miért nem vitt titeket is magával? Meg mi az, hogy nem ismeri a körülményeket? Itthagyja a gyerekeit úgy, hogy azt sem tudja hol, hogyan laknak? Egyre inkább nem hiszem egy szavad sem.
2019. jan. 15. 03:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Nyertem a lottón , új élet vette kezdetét , koszonom a támogatást és hogy nem ítéltettek el hogy cigany származású vagyok
2019. máj. 21. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!