Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet haza vinni a barátnőm?
Szerintem amint végeztél a gimivel keress magadnak állást és vegyél ki egy nagyon olcsó albérletet. Ezt a te érdekedben mondom.
Az ottalvást én se javaslom mivel tél van és fűtés nélkül nagyon hideg lehet. Ha gondolod mutasd meg neki a lakast aztán menjetek el sétálni utána és beszéljétek meg, mondd el hogy érzel. Nagyon fontos a kommunikáció egy kapcsolatban.
Max annyi, hogy vidd haza fél órára, mutasd meg neki a lakást, így talán jobban megérti, miért nem vagytok ott. Semmiképp se maradjon éjszakára, ezt te ne engedd, akkor sem ha ő akar. Reggelre kiábrándul mindenről, mikor rájön milyen úgy aludni, hogy nincs fűtés, mikor hallja az egereket mászkálni. A fürdőről nem is beszélve. Nem is tudom, hogy lehet ilyen igénytelenül élni, 2 felnőtt ember ennél többet nem tud összehozni??
Menj akár diákmelozni, keress egy olcsóbb szobát és húzz el onnan.
Már ha igaz ez az egész.
A fürdőt azért ki lehet takarítani... Van penészre tisztítószer, vagy sima hypo. Csak ne keverd össze a vízkőoldóval!
Egérre is ki lehet tenni csapdát vagy macskát tartani.
A fűtés az gáz.
Mi az hogy nincs ablakod, meg ajtód? Össze van nyitva valamelyik szobával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!