Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a biztosat a bizonytalanért? Volt vki ilyen helyzetben? Bővebben lent!
Miért nevezel "biztos" kapcsolatnak olyant, amiben elmondásod szerint sosem volt szerelem?
Személy szerint én alapból nem jönnék össze valakivel, aki iránt nem tápláltam sosem érzéseket.
Voltam olyan helyzetben, hogy "két szék közt pad alá estem", de milyen nem vagyok kapcsolatfüggő balek, ezért egyáltalán nem zavart. Minek játsszam valakinek az eszem és hazudjak neki, csak hogy elmondhassam, hogy "van valakim"? Szánalom.
Szia!
Ha csak azért nem szakítottál eddig, mert félsz, hogy egyedül leszel vagy mert csalódsz egy újban, akkor egyértelmű, hogy a jelenlegi kapcsolatod már régen rossz. Én 6 éves kapcsolatból léptem ki úgy, hogy már egy ideje szerettem volna pontot tenni a végére (így visszagondolva jobban tettem volna, de ezen már nem tudok változtatni...), de mivel nekem is első kapcsolatom volt, féltem a szakítástól és bizonytalan is voltam, tényleg azt akarom-e, hogy vége legyen. Végül úgy alakult, hogy belépett valaki az életembe és így már egyértelmű volt, hogy az előző páromat már nem szerettem igazán. Még mielőtt bármi történt volna elmondtam neki, hogy részemről kihűlt a dolog és úgy érzem nem korrekt, hogyha tovább húzom az idejét. Igaz nem volt végül zökkenőmentes az elválás, és hiába nem szerettem már, azért végigmentem a gyászfolyamaton - azért 6 év az 6 év, ilyenkor akaratlanul is kötődik az ember a másikhoz.
Így visszatekintve az én véleményem az, hogyha valakivel "csak elvagy", és közben kifelé is tekintgetsz, az nem jó kapcsolat. Az élet túl rövid, van még lehetőséged megtapasztalni, milyen igazán a felhők felett lenni egy igazi társsal. Nekem Vele sikerült, azóta jegyesek vagyunk. :)
Sosem értettem ezt sok nőnél. Miért baj a pad alá esni? Meg fogsz halni szingliként, vagy mi van? Elég baj az, ha csak egy kapcsolatban tudod definiálni önmagad.
Azt kérdezed mit tennék a helyedben? Kilépnék a kapcsolatból és elkezdeném fejleszteni az egyéni képességeimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!