Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mit tegyek ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a párom, 2 éve vagyunk együtt, ès kb. 3 hónapja költöztünk össze. Minden szép meg jó- lenne, ha nem lenne konzervatív felfogású. Pl. nem tudok főzni, de nem tartom ezt olyan nagy horderejű problémának, lehet kajat rendelni stb. Namost már vagy 5x összeveztünk ezen, mert szerinte egy csajnak ( idézem) konyhatündérnek kell lenni a konyhában, kvnak az ágyban. Namármost 2019 van , ...de hiába mondom neki.

Akkor a másik.Valamelyik nap azon zsöttölödött, hogy 3 napja kitette a melós cuccát a szennyesbe, miért nem tiszta?? mondom neki, mert nem indítottad el a mosógépet!! Kibukott ezen is.

Nagyon szeretem, olyat ne írjatok hogy hagyjam ott, de mégis mit tehetnék? már szemezek ilyen fözőtanfolyamos sz@rsággal, egye fene.

2019. jan. 13. 14:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Akkor meg nincs más választásod, mint otthagyni a francba. A gyereked is mirelit kaját meg szemetet fog enni?
2019. jan. 13. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

Azért az kemény, hogy anyud még a saját gyerekének a kedvéért se tanult meg igazán főzni. A májad mint egy 30 éve alkesz pasinak, gondolom.

Én sem főzök minden nap, heti 1-2x én, heti 1-2x a férjem, meg szombatonként étteremben eszünk.

És én se minden főzésnél wellington bélszínt készítek, vannak fél órás kaják is, amik húsosak és laktatók.

Bele is halnék ha minden héten akár csak 1x kellene mirelit kaját ennem.

Azért ne anyádról vegyél mintát, egy pár alap ételt megtanulhatnál, mert egy normális férfi azért ennyit ha nem is el fog várni, jól esne neki, ha már gondolom neked is vannak elvárásaid...

2019. jan. 13. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd ott a francba az ilyet. Keress olyan pasit, aki főz rád és a családjára, és a mosógépet is megtalálja.

Te dolgozol am?

2019. jan. 13. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Otthon megszokta, hogy a nő cseléd. Változni láthatóan nem fog. Anyuka elbabusgatta. Vagy lelépsz, ő meg találjon magának olyat, akinek tetszik ez a szerepkör, vagy megszokod.
2019. jan. 13. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Olyat ne írjunk, hogy hagyd ott, ő megváltozni nem fog, mégis milyen lehetőség maradt?

Megtanulsz csipetkét gyúrni a leveskébe, és időre kimosni a munkás gatyát, hogy urad és parancsolód nyugodtan meresztgesse otthon a valagát, hisz cserébe eltartja a családot.

Mert eltartja, ugye?

Igazuk van a többieknek, megérdemled.

A konzervatív felfogás nem azt jelenti, hogy kézzel gyúrod a tésztát napi 8 óra munka után, mert te vagy a nő. Mondom ezt úgy, hogy ezt is meg tudom csinálni, csak nem vagyok hajlandó.

A párod egy pótanyát szeretne, aki elvégzi a házimunkát, gondoskodik róla, anyagilag is beszáll, és még szex is van.

2019. jan. 13. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Vannak férfiak akik dolgokban maradtak apukák felfogasanal. Nem baj ugyan de akkor cserébe te se dolgozzal mert az akkori háziasszonyok mindenre raertek most ár nem igazán mivel dolgoznak ők is. Egyébként az nem árt ha megtanulsz főzni jót teszel magaddal is és nem baj ha neki is. Illetve ha majd egyszer gyermeked születik neki megfontosabb lesz az otthoni étel. De ez még gondolom messze van. Szerintem vágj bele egy tanfolyba csak tanulsz az soha sem árt. 😊
2019. jan. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!