Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Nagyon szeretem a párom, 2 éve vagyunk együtt, ès kb. 3 hónapja költöztünk össze. Minden szép meg jó- lenne, ha nem lenne konzervatív felfogású. Pl. nem tudok főzni, de nem tartom ezt olyan nagy horderejű problémának, lehet kajat rendelni stb. Namost már vagy 5x összeveztünk ezen, mert szerinte egy csajnak ( idézem) konyhatündérnek kell lenni a konyhában, kvnak az ágyban. Namármost 2019 van , ...de hiába mondom neki.
Akkor a másik.Valamelyik nap azon zsöttölödött, hogy 3 napja kitette a melós cuccát a szennyesbe, miért nem tiszta?? mondom neki, mert nem indítottad el a mosógépet!! Kibukott ezen is.
Nagyon szeretem, olyat ne írjatok hogy hagyjam ott, de mégis mit tehetnék? már szemezek ilyen fözőtanfolyamos sz@rsággal, egye fene.
Akkor mondd meg neki, hogy itt van egy fogó meg egy kalapács, és egy balta, lehet menni az erdőbe fát vágni és készíteni a bútorokat, mert milyen férfi az, aki nem tud faházat építeni, és bebútorozni azt?
Amúgy meg, olyat szagolsz..:D
Jovore majd olvashatjuk a kerdesed arrol,hogy mit tegyel a ferjeddel, cselednek nez, de a gyerekkel nem tudsz hova menni.
Edd meg amit foztel(kepletesen, ha mar fozni nem tudsz, ami sztem!! nem problema, a pasi is megtanulhat nyugodtan)
Ez nem férfi vs nő probléma. Ez felnőtt vs gyerek probléma. Egy felnőtt ember tudja már ellátni magát. Nem értem minek költözöl össze valakivel, ha minimálisan sem tudsz főzni. Ne dobjunk már ki minden nap 5 ezret kajára. Szerintem egy felnőtt kapcsolathoz hozzátartozik, hogy legalább egyszerű kajákat meg tudtok főzni. Elég nevetséges, hogy semmi affinitásod nincsen erre de mégis együtt akarsz élni valakivel. Természetesen ugyan ez igaz a párodra is. Neki is tessék megtanulni főzni, mosni és nem a párjától elvárni, hogy kiszolgálja. Felnőtt emberek vagytok könyörgöm... ha egy háztartást nem tudtok ketten sem vinni akkor tessék visszaköltözni anyukához. Mindkettőtök részéről szánalmas ez. Itt egyszerűen annyi a probléma, hogy két nagy gyerek vagytok és nem két felnőtt. Tessék megtanulni háztartást vezetni. Mind a kettőtöknek.
26/N
Ha nem akarod otthagyni, akkor nyelsz(és nem csak spermát).
1.Mosol.
2.Megtanulsz főzni és csinálod, amikor őurasága óhajtja.
Ő nem fog változtatni a nézetein, még a kedvedért sem.Ebben ne reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!