Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párommal 1 éve vagyunk 1ütt, és a kezdetek óta együtt is élünk. Rengeteget változott a rossz irányban ennyi idő elteltével, és már egyáltalán nem érzem magam jól vele. Sok a veszekedés, állandóan hisztizik, és semmit nem tudunk megbeszélni. Már-már csak tehernek érzem magamon, és nem is akarom folytatni ezt az egészet, de nem tudom annyival lezárni, hogy költözzön el, és vége.

Hogyan csináljam másképp? Én már nem látok jövőt ebben a kapcsolatban.

22f

2018. dec. 10. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Szakits vele idot egy komoly beszelgetesre... ne immel ammal, hanem “xy beszelni szeretnek veled”. Aztan mondd el neki mivan. Vagy egyutt maradtok vagy szakitotok, de hogy meg se hallgat... meg egy idegen is vegig hallgat de a te elvileg szerelmed es jobaratod egyben, nem??? Nem tisztel... ha igy van.
2018. dec. 10. 08:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Sajnos olyannyira változott meg, hogy már nem akarom vele folytatni, de nem tudom annyival lezárni, hogy költözz, és vége.
2018. dec. 10. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg tedd ezt. Beszelj vele es hogy a jovoben mit kell tenni azert hogy nyugiban elvaljatok. Ha meg ezt se lehet megbeszelni, akkor boritekolhato, nalad betelik a pohar es sajnos pikk pakk kirakod. Enis ezt tettem anno egy hasonlo helyzetben...
2018. dec. 10. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen nincs mit megbeszélni, minél gyorsabban szakítotok, annál kevesebb időt raboltok el egymás életéből. Illő tisztelettel vess véget a kapcsolatnak, de lehetőleg még most, ne a karácsonyfa alatt.
2018. dec. 10. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Megmondod, hogy már nem szereted, nem látod a közös jövőt. Le akarod zárni. De nem dobod ki, hanem megkérdezed, hogy mennyi időre van szüksége, hogy elköltözzön.

Nem kell kicifrázni, egy órás szentbeszéd utàn is ez a lényeg.

2018. dec. 10. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A költözése miatt ne legyél azért szívbajos. Hány olyat hallani, hogy ma délutánra ne legyen ott ő sem, és a cuccai sem. Ehhez képest te adsz mondjuk egy hetet. Ne húzd az időt, ez egyre szarabb lesz.
2018. dec. 10. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első és legfontosabb lépés, hogy ezt kommunikáld felé nyíltan és őszintén... aztán várd meg hogy mi történik, ha nem változik, akkor szakíts vele....
2018. dec. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!