Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pisiltek a zuhany alatt?
Figyelt kérdés
Barátommal furcsálta, sőt gusztustalannak tartotta, hogy szoktam zuhany közben pisilni a zuhanyfülkében. Nekem az a fura, hogy ő nem, az összes korábbi exem mindegyike pisilt zuhanyzás közben. Nem látom, hogy ez miért gond. Ti hogy vagytok ezzel?
30N
2019. jan. 11. 14:15
31/39 anonim válasza:
Szerintem a férfiak 99%-a belepisil a zuhanyzó lefolyójába.Nőket nem tudom de igazából még életembe nem jutott eszembe hogy zuhany közben a nők is pisilnek...Amúgy szerintem ők nem szoktak!
32/39 anonim válasza:
Nyilván nem ez a szokásom, hogy ott intézem, de ha úgy sikerül, akkor nem tragédia. Különben meg menstruáció idején meg még vérzek is, azt meg nem tudom elállítani egy tusolás miatt, kíváncsi lennék, akik itt undorító dolognak tartják a pisilést tusolásnál (ami a legtöbb esetben nem szándékos, hanem így jön össze), azok mit szólnak a menstruációs vérhez. :-) Teljesen természetes biológiai folyamatokról van szó. Meg ha már szóba hoztam a menstruációt, nekem olyankor pl. gyakrabban kell pisilni, akkor is, ha nem vagyok megfázva. Mondjuk férfiak ezt nem nagyon tudják átérezni, ők nem véreznek havonta... :-D
33/39 anonim válasza:
A vért nem tudod vissza tartani de a vizeletet igen. "nem szándékos hanem így jön össze".😂😂
34/39 anonim válasza:
Hányni esetleg nem szoktatok zuhany közbe?
35/39 anonim válasza:
Előfordult, de csak zuhany alatt, kádban ülve sosem csinálnám. De ha lehet, inkább elmegyek előtte wc re.
37/39 anonim válasza:
Igen. A férjem is. Semmi extra nincs benne. Néha így alakul. Vannak akik spermàt nyelnek, végbélnyílàst dugnak, vagy a pàrjuk seggét képesek nyalni, de àlszenteskednek, egy kis pisi miatt amit azonnal visz a víz. Kész vicc. Ez azért nem olyan mintha nagydolog lenne.
Ismerek olyat aki pl mindig óràkig àzott a kàdban, és belehugyozott a vízbe. Na abban fetrengeni x óràn keresztül az megint màs.
38/39 anonim válasza:
Én imádok zuhanyzás közben a kádba pisilni :))) Legjobb. Felszabadító érzés. 30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!