Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pisiltek a zuhany alatt?
Barátommal furcsálta, sőt gusztustalannak tartotta, hogy szoktam zuhany közben pisilni a zuhanyfülkében. Nekem az a fura, hogy ő nem, az összes korábbi exem mindegyike pisilt zuhanyzás közben. Nem látom, hogy ez miért gond. Ti hogy vagytok ezzel?
30N
dehogy, felejtsd el..ott a wc mellette, milyen szemrehányóan nézne csóri hogy így megcsalom..szóval soha
25F
Rendszeresen megteszem zuhany közben. Tök egészséges vagyok vagyis nem fogok leprát kapni ha a saját pisim vízzel keveredve egy pillanatra hozzáér a lábamhoz.
De ha ennyire irtóztok és igénytelennek tartjátok ezt a dolgot akkor megkérdezem: még sosem szexeltetek párotokkal "hirtelen felindulásból", autóban vagy egy buli után stb amikor nem volt lehetőség tussolni az aktus előtt? Mert ha igen akkor valószínű, hogy valamikor előtte pisilt, piseltetek mindketten többször is és utána hozzáértetek? Az nem volt undorító nektek?
Itt meg játsszátok az agyatokat. Jesszusom...a pisim.
#22. Nem arról van szó, hogy utána lemosod vagy sem, hanem arról, hogy gyakorlatilag lehugyozod magad. Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy utána tisztán szállsz ki a zuhanyból, de ennyi erővel bokán is foshatod magad vagy felköphetsz és aláállhatsz, azt is lemossa a víz. Azokat akkor miért nem csinálod? Egy füst alatt mindentől megszabadulás, tök praktikus lenne.
32/f
Te jó ég. Nem gondoltam volna hogy ennyi igénytelen gusztustalan ember van. Ráadásul felnőttek! Nők! Lehugyozod magad? Meg a zuhanytalcat? Ugye ez csak vicc? Soha, soha, soha! Nincs annyi eszetek hogy elmenjetek előtte wcre?
21/l
Egyébként komolyan azt hiszi itt mindenki, hogy utána nem mossuk le magunkat szappannal? Akkor is, ha már előtte megmostuk magunkat? Én akkor ujraszappanozom magamat.
Egyébként nem tudom, hogy ki tudja, de mindenkinek a saját pisije egyáltalán nem veszélyes.
Hmm, nem pisálnám le magam, de nem tartom undorítónak. Akkor már azt inkább, hogy nyúlkálunk egymás nemi szervéhez, és aztán kezet fogunk idegenekkel. Azután is kezet mosunk, mégis fura. Vagy anyukád puszit ad neked azzal a szájjal, amivel apukádat kényeztette. Vagy a barista azzal a kezével csinálja a kávét, amivel 5 perccel azelőtt tampont cserélt.
Vannak ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!