Lányok! Ti is pisiltek a zuhany alatt?
Mit gondoltak erről a jelenségről?
Zavarna ha látnád a barátodat pisilni a zuhany alatt?
Tulajdonképpen miért csinálnak ebből problémát az emberek?
En konkretan mindig! :D ha elotte el megyek pisilni akkor is! :D
Amint bele lepek a kadba es neki allol zuhanyozni hozzam er a viz es mar pisilek is :D ugy is lefolyik!! :D ha meg ra folyna a labamra, hat istenem! Eppen furdok! Lemossaa viz utanna meg a tusfurdo!!!
En lattam mar pisilni a parom a zuhany alatt es egyaltalan nem zavart!!! Normalis dolognak tartom! Sot..
Az gazabb h ha zuhanyzol es csak tartogatod mert nem pisilsz oda...tok felesleges ennyire "izenek" lenni! :D
19/L
én is pisilek a zuhany alatt, ha a barátnőmmel ketten vagyunk ő kimegy a zuhany alól pisilni a wcre, mondtam neki hogy nem zavar sőt izgat ha látom pisilni, erre ő felháborodottam hogy szokjak le erről mert undi :D
de am tudomásom szerint az egészséges ember vizelete steril, nem tudom miként értessen meg vele hogy ez teljesen normális dolog, sőt vizet is spórol vele az ember,
am nem hiszem hogy a párodat pisilni látni intimebb mint mondjuk elélvezni látni, sperma az ágyban bezzeg nem zavarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!