Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti is pisiltek a...

Lányok! Ti is pisiltek a zuhany alatt?

Figyelt kérdés

Mit gondoltak erről a jelenségről?

Zavarna ha látnád a barátodat pisilni a zuhany alatt?

Tulajdonképpen miért csinálnak ebből problémát az emberek?

2016. aug. 19. 23:05
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
35%
Fuuuujjj
2016. aug. 19. 23:10
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

En konkretan mindig! :D ha elotte el megyek pisilni akkor is! :D

Amint bele lepek a kadba es neki allol zuhanyozni hozzam er a viz es mar pisilek is :D ugy is lefolyik!! :D ha meg ra folyna a labamra, hat istenem! Eppen furdok! Lemossaa viz utanna meg a tusfurdo!!!

En lattam mar pisilni a parom a zuhany alatt es egyaltalan nem zavart!!! Normalis dolognak tartom! Sot..

Az gazabb h ha zuhanyzol es csak tartogatod mert nem pisilsz oda...tok felesleges ennyire "izenek" lenni! :D

19/L

2016. aug. 19. 23:11
 3/30 anonim válasza:
57%
Ez a meleg víz miatt van :)
2016. aug. 19. 23:11
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
En is normalisnak tartom, hogy pisilek a zuhany alatt (lany vagyok), mert ha a szennyezodes lemehet a lefolyon, akkor a pisi miert ne!? Azt mondjuk nem tartom jo otletnek hogy a parod szeme lattara pisilj furdes kozben, mert ez azert egy eleg intim dolog, en csak egyedul tennem ezt.
2016. aug. 19. 23:22
 5/30 anonim válasza:
80%
Két fajta ember van: aki pisil zuhany alatt, és aki hazudik.
2016. aug. 19. 23:24
 6/30 anonim ***** válasza:
77%
Ez bárkivel megesik, ugye ha folyik a víz annak a hangjától könnyebben vizelnek az emberek. Velem is mindig ez van hogy annyira rám jön hogy muszáj elengednem magam. Amikor a barátommal zuhanyoztunk együtt, akkor már alig vártam hogy hátat fordítson nekem hogy megmossam a hátát és közben tudtam könnyíteni magamon mert cikinek éreztem ezt előtte, mivel kicsi korom óta ez van. Persze le is buktam, de mondta a barátom hogy nincs ebbe semmi, ilyen a helyzet meg úgy is lemossuk magunkról. Meg mégsem annyira mérgező ha ránk folyik főleg ha bő meleg vízzel úgy is le leszünk öblítve. Persze a barátom is elengedte magát, csak jóval azelőtt mielőtt én bemásztam mellé. Persze ha így adódik azért hátat fordítunk egymásnak vagy csak nem figyelünk oda a másikra mert ez mégis olyan intimebb dolog. A munkahelyemen éreztem cikinek, mert nálunk erősen ajánlott munka után tusolni. Én csak akkor tusolok le bent ha nagyon meleg van és sokat koszoltunk. Volt rá példa hogy műszak vége előtt 10 perccel mentem zuhanyozni, mert nálunk kifejezetten mondják hogy aki akar zuhanyozni de nem akarunk tolongani meg egymásra várni főleg aki buszhoz van kötve így akik bejárósak azok előbb mehetnek el tusolni, de ne legyen vita belőle és persze ennek hivatalosan nincs ára, de az igazgató is mondta hogy ameddig nem megy a teljesítmény rovására addig őt az sem érdekli ha valaki 5-10 perccel korábban hagyja el a gyárat főleg ha buszhoz vagy vonathoz van kötve, abból nem csinál ügyet mert így is műszak előtt 10-20 perccel már mindenki bent van. De volt rá példa hogy elmentem tusolni. A kabinok el vannak választva válasz fallal de a szembe lévő kabinból a barátnőm épp beszélt hozzám, és ugye rám nézett, mert neki normális volt ha beszélgetnek zuhanyzás közbe, akár meztelenek vagyunk. Engem zavart én háttal álltam,d e nem bírtam magam visszafogni, próbáltam leplezni a vizelést, de meglátta és tett egy furcsa megjegyzést, de mondta hogy ne érezzem magam rosszul. De pl még mindig ez a legjobb mint hogy valaki a nagy dolgát végzi fürdés közbe még ha véletlen alakul így az is hát elég undorító már, persze vannak helyzetek amikor az ember nem tehet erről. Nálunk volt olyan hogy a fürdőrészt 1 napra lezárták mert valaki sugárba alkotott a falra és úgy is hagyta, az ottani takarítónő panaszkodott, és ameddig nem derült ki, ki a felelős, addig le volt zárva a fürdő rész. Persze az illető azonnal jelezte hogy ő volt és hogy járt, nem kapott érte semmit, mert baleset volt, annyit mondtak hogy legközelebb takarítsa el maga után, de persze ugye nem voltak adva a dolgok hozzá, mert semmi eszköz nem volt kéznél, erre. A takarítónő meg műszak alatt jár be csak takarítani, éjszaka meg mindig közülünk valakit beosztanak fürdő takarításra ha éjjelesek vagyunk. Persze azóta külön nyitott szekrény van biztosítva tisztítószerrel, fertőtlenítővel és egyéb eszközökkel hogy ha legközelebb ilyen van, akkor eltudja takarítani.
2016. aug. 19. 23:46
 7/30 A kérdező kommentje:

én is pisilek a zuhany alatt, ha a barátnőmmel ketten vagyunk ő kimegy a zuhany alól pisilni a wcre, mondtam neki hogy nem zavar sőt izgat ha látom pisilni, erre ő felháborodottam hogy szokjak le erről mert undi :D

de am tudomásom szerint az egészséges ember vizelete steril, nem tudom miként értessen meg vele hogy ez teljesen normális dolog, sőt vizet is spórol vele az ember,

am nem hiszem hogy a párodat pisilni látni intimebb mint mondjuk elélvezni látni, sperma az ágyban bezzeg nem zavarja :)

2016. aug. 19. 23:47
 8/30 anonim ***** válasza:
60%
Én szoktam és nem tartom elítélendőnek.
2016. aug. 20. 00:39
 9/30 anonim ***** válasza:
73%
Hm... Birlak kérdező :D am én is szoktam néha pisilni a zuhanyban... Nekem semmi bajom vele akkor sem ha a párom csinálná :)
2016. aug. 20. 01:02
 10/30 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Ott a wc, én oda szoktam pisilni.
2016. aug. 20. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!