A menstruáló nők tényleg szoktak széken ülve zuhanyozni?
A szék jelenléte a zuhanyzóban nem a menstruációhoz kötött. A ruhák, tusfürdő, stb. tartása miatt van ott.
Persze, ettől még előfordulhat, hogy van aki leül és úgy zuhanyzik, amitől véres is lehet.
Én semmi esetre nem ülnék rá soha, más által is használt székre zuhanyzás közben.
A fiatal lányok vagy azért mondanak ilyen furcsaságokat, mert rosszul tudnak valamit vagy azért, mert hülyének akarják nézni a másikat.
Félreértések elkerülése végett: egyetemi koli és szerintem is baromság, csak érdekel, hátha. Rengeteg tévhit van a mindennapokban, ami baromság, mégis sokan úgy csinálják.
Amúgy meg nem lány, hanem fiú mondta, ami számomra még inkább emeli annak a valószínűségét, hogy hülyeség.
Az az elmélet, meg nem jó, hogy azon tartja a cuccát, ugyanis konkrétan a zuhany alatt van és szappantartó, fogas, stb. mind van.
Ha a zuhany mellett van a szék, akkor eszközöket lehet rajta tartani.
Ha csak úgy a tusolóban van, akkor valaki odatettem, mert takarított, mert szándékosan, mert akármi miatt.
Ha be van építve a szék, akkor a mozgáskorlátozottakra gondoltak.
Odatenni oda bírja, elvenni már nem?
Mekkora gyökérség már ez?!
Meg az mekkora gyökérség még, hogy összevérezi és nem mossa le?!
Ez sehogy sem áll össze!
+lehet nagyon szédült, de akkor hogy jutott be a szobájába? Fal mellett kapaszkodott míg beért?
Akkor is legalább lemosom a " véremet ".e is beteg vagyok....
( nem megszólni akarom az illetőt a látatlanba )
" cifra dolgok " vannak nálunk is. Pl : wc csésze mellé végezni a dupla szükséget.
Erre varjál gombot, olvasótársam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!