Lányok! Ti is pisiltek a zuhany alatt?
Mit gondoltak erről a jelenségről?
Zavarna ha látnád a barátodat pisilni a zuhany alatt?
Tulajdonképpen miért csinálnak ebből problémát az emberek?
Mivan akkor ha zuhanyzás közben pisil valaki?
És amikor menstruál egy lány és úgy zuhanyzik? Ugyan olyan mint ha pisilne.
Én is szoktan a zuhany alatt pisilni.
17/L
Persze hogy pisilek zuhany közben. Természetes dolog.
# 6! Nálunk csak egy felmosó szett van. Tisztítószer nincs. :'(
Pedig el kelne, 1 polc is elég lenne...
# 26 voltam.
Talán ha egy légtérbe van a wc - fürdő, venném a fáradtságot kiszállni a kádból, wc-be pisilni.
De az előszobán keresztül nem megyek ki.
pl mert hűvösebb az előszoba, a wc főképp. Csak szellőző van, szinte hideg van. Átázott bőrnek / testnek nem tesz jót a hideg.
Le lehet pontozni nyugodtan, de megdöbbentem, hogy mennyi igénytelen nő (és férfi) van itt (is). Kb. ugyanaz az érzés, mint amikor egy pláza női mosdójába belépve megcsap a tömény "mosdatlanságszag", egyszerűen gyomorforgató.
Meg lehet próbálni kimagyarázni, mint ahogy tették néhányan, de ezek nem érvek. A "messze van a wc" csak lustaság, az "előtte is voltam, mégis kell" hihető, csak az nem, hogy további pár percig nem képes visszatartani valaki. "Úgyis lemosom tusfürdővel", oké, nagyszerű, tényleg jobb, mint a wc-papír, csak a kádfertőtlenítést nem hiszem, hogy a többség komolyan veszi.
Az az elmélet, hogy "a vizelet steril", soha nem létezett. Egészséges ember vizeletével kapcsolatban igen; de bármilyen betegség esetén bizonyosan nem is lehetne az, hiszen több baktériumot pont a vizeletből tudnak kimutatni... (De még ha ezt nem is tudja valaki, azon azért el lehetett volna gondolkodni, hogy vajon anyuka miért tanította meg kiskorától kezdve, hogy wc-használat után kezet kell mosni szappannal...)
Külön a kérdezőnek a "steril vizelet mítoszáról":
14. A helyesírásodra nem vagy valami igényes.
Egyébként a válasz igen. De letagadnám, ha valaki megkérdezné, és nem akarok róla tudni, ha a párom is ezt csinálná. :D
Én is szoktam. Mindig :D
Bár a párom előtt nem nagyon szeretek mert szégyenlős vagyok(valamiért csak fürdés közben), pedig ő is szokott és őt sem zavarja.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!