Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Már annyira evidens számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már annyira evidens számára, hogy én várom haza és bármikor bármire kapható vagyok, hogy megunt ezért?

Figyelt kérdés

Egy év együttélés után azt veszem észre fokozatosan eltűnt a varázs a kapcsolatunkból, már nem érzi szükségét az udvarlásnak, kedves gesztusoknak. Tudja, hogy bármikor mellette állok anélkül, hogy ezért neki tennie kelljen. A szexuális életünk is romokban. Két hónapja észrevettem, hogy mindig én kezdeményezek, pedig ő a férfi. Így egész decemberben vártam, hogy majd ő fogja kezdeményezni, hát várhattam, még ha ki is öltöztem akkorsem lett semmi. Természetesen egy hónap után mikor végre kicsit is kezdeményezett nem bírtam ellenállni pedig az volt a tervem, hogy a csillagokat lehozatom vele, hogy érezze itt most be kell cserkésznie. De nekem már nagyon hiányzott, így nem tudtam visszafogni magam, rögtön átadtam magam neki. Mivel tudnám felkelteni az érdeklődését, figyelmét, vadászszellemét?

A megbeszélés nem opció, elmondtam neki többször, hogy érzek, mit hiányolok, nem érti, nem tesz ellene. Féltékennyé tenni nem akarom (bár már nem is féltékeny, azt mondta már ismer annyira hogy nem tennék olyat amivel ártok neki), akkor mégis mit tegyek, hogy kicsit szenvedélyesebb legyen?

2019. jan. 10. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt már tudjuk, mi a probléma a kapcsolattal. Most szedd össze azt, ami miatt mégis vele maradsz. Mi az, amit szeretsz benne?
2019. jan. 10. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi egy éve és 7 hónapja vagyunk együtt, (30 évek elejen, nem élünk még együtt).Nalunk még mindig megvan a varázs, a túz, peddig en is nagyon szó kimondó vagyok, es mindent amit érzek elmondok neki (sokszor feltem is hogy majd a fejébe szál a dicsöség), mivel a baratom nem annyira romantikus tipus, viszont tetekben tobbet mutat nekem mint barki ezen a földön. Szerintem ha igaziak az érzelnek nincs taktikazas, megunas, dicsoseg, megszokas stb. Itt van par tip amiket mi csinalunk együt, es ugy erzem egy tokeletesen müködo kapcsolat :- sokat nyaraltunk együtt ( 3 nagyobb nyaralas es par kisebb) + hetvegei kirucanasok

- kozos hobbik, teli sport kedvelok vagyunk igy sokat járunk ki a termeszetben, sielni, turazni, biciklizni.

- minden nap latjuk egymast valamilyen formaban (munka elott, szunetben, altalabn este munka után)- itt osszebujos estek, realaxalas, stb.

- konfliktus mentes a kapcsolatunk ( ha egyszer mondtam neki keves a kommunikacio rogton valtoztatot)

- torodunk egymassal, igenyeinkel, ha epp nem vagyunk egymas melett egyutt nezunk sorozatokat es utana fecsegunk roluk, egyutt olvasunk konyveket amiket utana atbeszelunk, rendszeres sexualis elet stb. En is egy nagyon rosz kapcsolatban voltam 6 evig es azt hittem az a normalis, viszont a mostanihoz viszonyitva rajottem mi az igazi ertek es egy normalis kapcsolat kb igy nez ki az en szeszogomben.

2019. jan. 10. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van, felesleges taktikázni, ha szeretne, ilyennek szeretne.

A leírásod alapján nem vagy túl sok, nem tolsz túl semmit.

Azért havi egy szex barátok közt is minimum, lehetetlen, hogy egy férfi "ennyiszer" kívánja a szexet, hacsak nem 80 feletti az úriember.

2019. jan. 10. 17:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Arra a következtetésre jutottam, hogy hogy egyikőtök tanácsolta a kérdés feltevésével, átgondolom mi is fontos számomra igazán, majd hogy ez a kapcsolat meg tudja-e számomra ezt adni. Maradok ilyen amilyen vagyok, nyilvánvalóan a pozitív irányú jellemfejlődés sose árt, de az alapokat nem fogom keresztül húzni. Aztan meglátjuk merre halad a kapcsolat, egyáltalán halad-e valamerre vagy csak stagnálunk.
2019. jan. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!