Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy udvaron lakni anyossal/apossal?
Hideg van most udvaron lakni. Próbáljatok megegyezni, ha megy megy, ha nem nem.
32/f
A földre folyamatosan jár vmi àllami pénz,egy kőgazdag mondta nekem hogy az egyik legjobb üzlet a föld. El ne add hanem tanuld ki, hogyan bővitheted es millákat is kaszálhatsz.
Anyos mellett nagy az esély hogy szétfogtok menni mert egy idő mulva kiütközik nagyon az ha vki anyakisfia es problemak jönnek
Pár évig ellakhattok így, de hosszútávon semmiképp nem megoldás.
Ami a földet illeti: a tiéd, a barátodnak semmi köze hozzá. Ha már összeházasodtatok, és nagy az összhang, dönthettek róla közösen, de amíg csak jártok, addig vegye úgy, hogy az a föld nincs.
Egyszerűen csak nem működőképes. Akármennyire jófejnek tűnnek is a szülei, akármennyire úgy tűnik, hogy kijöttök egymással de bele fognak szólni az életetekbe. A szülők nagyon nagy része egyszerűen képtelen elengedni a gyereke kezét amíg a közelében lakik. És ez akkor lesz majd igazán rossz, ha lesz gyereketek.
A másik pedig, hogy feltételezem fiatalok vagytok. És ha át akartok hívni pár barátot? Vagy sütögetni a kertben? Vagy medencézni vagy akármi? Ne mondd már hogy a szülőket nem fogja zavarni. Főleg ha nem szeretnétek, hogy ők is ott legyenek. Vagy ha majd gyereketek lesz és átmennének a barátai játszani? Szomszédi viszonynál is mindig gond van ebből, hát még ha egy portán laktok...
Szerintem ez jobb mint elberletben lakni, bar nem tudom van e annyi penzed hogy rogton hazat epits es bekoltozz mire osszehazasodtok.
Az en felesegem nem lakna meg a szomszedos utcaban sem, nem hogy a szulei mellett :D
En mondtam neki hogy ha lesz penzunk hazat venni akkor vehetunk ott mert ugyis minden hetvegen atmegy a szuleihez, igy legalabb nem kell annyit autozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!