Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez még mindig?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt de úgy érzem valami még hiányzik a kapcsolatunkból. Ő teljesen gátlástalan de én nem. Valamiért nem tudok hozzá maximálisan öszinte lenni az vagyok de nem teljesen,és gátlásaim vannak. Miért van ez? Ő rontott el valamit vagy én? 20+ vagyunk2019. jan. 5. 08:15
2/11 anonim válasza:
Ja. Te vagy a bizalmatlan/gátlásos és még ő rontott el valamit :'D
32/f
3/11 anonim válasza:
Mert a lélek érzi, hogy kiben bízhat meg. Ez tudatalatt történik. Ezért van az is, amikor azt hiszi a nő, hogy szereti, imádja, kívánja, de közben a teste nem indul be, nem nedvesedik. Kap egy blokkot az elméjétől, hogy a férfi nem ok számára.
4/11 anonim válasza:
Hogyan lehetne értelmes tanácsot adni egy három mondatos leírás alapján,amiben semmilyen példát nem hozol fel ő miért gátlástalan.Lehet nincs vele semmi baj.Lehet Te alapból gátlásosabb vagy,így meg már egy gát van is benned.Ami meg akár elég is lehet ahhoz,hogy ne legyél képes egy kicsit nagyobb,vagy normális önbizalommal rendelkező férfihoz kapcsolódni.Vagy egyik sem iagz,de nem is írtál semmi konkrétumot...
5/11 A kérdező kommentje:
Ő nagyon magabiztos ő egy tipikus vezér típus kapcsolat terén is és minden féle téren. Nem álítom,hogy ő rontott el valamit csak már nem tudom. Én alapból önbizalom hiányos vagyok. Viszont tőle nem kapok semmi vissza jelzést vagy bátoritást de ő viszont ezt igényli. Az érzelmeit sem fejezi ki mint règebben. Nem mondom régen se volt a szavak császár de azért ha csinosnak tartott meg mondta mostmeg néha csak azt veszem észre hogy oda les és ennyi. Na meg ugye együttélünk és az étkezés az kész katasztrófa ha haza jön tehát ha itthon van nem tudok enni vhogy jön egy érzés éa nem megy.. amikor már nagyon éhex vagyok akkor nyilvan eszem de ez ritkán fordul elő. Még is mitől van ez?
2019. jan. 5. 09:13
6/11 anonim válasza:
Nem áltok egy szinten.Saját bevallásod szerint is önizalomhiányos vagy.Azt írod nem igazán próbál ezen segíteni.Közben meg azt,hogy régebben mondta csinos vagy.Gondolom más dolgokat is,amivel akár építhette volna az önértékelésed.Bocs, de szerintem keress fel egy szakembert.Nem azért mert beteg vagy,de valahogy magadon kell segíteni és nem csak a pasitól várni a megoldást.
7/11 anonim válasza:
Olyanra gondoltam,aki nem gyógyszerekkel töm,hanem beszélgetés,és terápiás módszerekkel rávilágít dolgokra,megismered magad,és rájösz hol kell fejlődnöd,hol hibázol,és hol nem.Hogyan lehet ùgy több önbizalmad ùgy hogy azt nem feltétlen a társad igazolja vissza csak stb...
8/11 A kérdező kommentje:
Igen fogok is menni mert érzem,hogy ez így nem jó. Jövőhétre kaptam időpontot szval ha minden igaz sikerül talán. Minden esetre én azt érzem,hogy nem szeret már ugy vagy csak már megszokott nem tudom.
2019. jan. 5. 09:32
9/11 anonim válasza:
Vagy csak belefáradt a noszogatásba,abba hogy hiába mond szépeket mégsem hiszed el,és a többi.Benned meg csak még nagyobb fusztrációt okoz,hogy ő magabiztos.Sztem neked kell vàltoztatni valamit,mert így csak eltávodtok.Vagy egy olyan társat keresni akivel jobban kiegészítitek egymást.Az majd úgyis később kiderül.
10/11 A kérdező kommentje:
Mást nem akarok,mert nagyon szeretem. Már eldöntöttem; és változni akarok!
2019. jan. 5. 10:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!