Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összekoltozes utan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összekoltozes utan?

Figyelt kérdés
Elveszik a varazs? A szex a masik iranti vagy? Lecsokken?mennyire kivanod?
2019. jan. 2. 02:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tapasztalat?:)aki elt mar eggyutz vlkivel vag epp most jelenleg nem de elt mar parjaval exevel?kulon laktak eggyutt 1 lakasba v 2 be de parkapcsitok van? Szemelyes tapasztalat😘?
2019. jan. 2. 03:02
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Akkor veszik el a varázs ha megérzed milyen büdöset szarik reggelente. F/35
2019. jan. 2. 03:48
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem csak meglátta az írásképed.
2019. jan. 2. 07:58
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

A "varázs" egy része mindenképp elveszik, mert megismeritek egymást. De ez nem rossz dolog önmagában, hanem a kapcsolat természetes velejárója. A kapcsolat mindenképpen változni fog, ha foglalkoztok vele, kezelitek a problémákat, akkor egyre jobb lesz, ha elhanyagoljátok, akkor leépül és elromlik.

Úgyhogy arra ne számíts, hogy minden magától menni fog, és minden olyan lesz, mint az első hónapokban. De ha odafigyeltek, akkor kialakíthattok egy jobb, mélyebb, szebb kapcsolatot.

2019. jan. 2. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem változott semmi. Ugyanúgy szexelünk, amikor csak tudunk.

5 éve együtt, abból már 3 éve házasság.

2019. jan. 2. 08:11
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
10 éve vagyunk házasok, sokkal jobb így, mint amikor csak jártunk és nem éltünk együtt. 😊 A vágy megvan (más kérdés, h ki kell cselezni a gyerekeket 😂), a szerelem is, imádjuk egymás humorát... nem kell félni az összeköltözéstől.
2019. jan. 2. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ, neked, nektek, mi a varázs. Nekem egyre "varázslatosabb", ha minél jobban megismerem a másikat.
2019. jan. 2. 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
4-es jól írta. Lényegében minden kapcsolatnak van egy fejlődési íve.
2019. jan. 2. 10:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Az összeköltözéstől ezek egyike sem változott. Miért veszne el a varázs, mitől? Az csak jó, hogy többet látjuk egymást, jobban megismerjük a másikat, mélyebben meg tudjuk szeretni. Nekünk csak jobb lett a kapcsolatunk az összeköltözés után, a házasság után meg főleg. A gyerekvállalásról még nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a legnagyobb változást az fogja okozni, nem a közös bugyis fiók.
2019. jan. 2. 10:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 7 évig éltem együtt a volt párommal, a férjemmel pedig 8 éve. Nekem sokkal jobban bejön az együttélés, hogy nem kell este hazamenni, reggel össze lehet bújni, együtt reggelizni, együtt főzés, megvan a közös kuckónk. Nálam inkább mindig ennek volt varázsa, nem a randizás idegen helyen, szex után hazamenni.
2019. jan. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!