Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Szeretem a férjem. Viszont az élet messze sodort a szüleimtől, akiket imádok. A férjemmel ugyanis külföldön élünk, ugye én költöztem ki hozzá. Szeretek vele élni, igazán szeretem őt, de nagyon hiánypznak sokszor a szüleim, testvéreim. Egyre többször gyötör honvágy, sírok is sokszor, eddig mindig titokban. Itt külföldön egy ikerházban lakunk a férjem szüleivel, tehát a költségek megoszlanak.
Nekem már néha tényleg nagyon honvágyam van, így arra gondoltam, hogy a férjemnek felvetném, hogy elköltözhetnénk-e Magyarországra. Csak hát félek ezt felhozni, mert ő nemrég váltott munkahelyet, amivel elégedett, többet keres stb. Emellett nem tudnánk eladni a házat és abból venni egyet Magyarországon, mert ugye anyósék itt laknak.
Szerintetek mit kellene tennem?
Gyerekeink még nincsenek.
30/N
Epp egy komoly valasszagu elethelyzetben akartok gyereket? Nagyon bele tudtok bukni vele, mert a gyerek ugyan minden idod elviszi egy darabig, de te ugyanugy nem fogod talani a helyed kulfoldon. Akkor mar nem csak rolad, hanem a gyerekrol is. Elobb dontened kell, hogy a menjek, vagy maradjak kerdesre pont keruljon egyszer es mindenkorra.
42F
Kerdezo. Pont ettol tartottam. A gyerek nem megoldas lesz, hanem meghatvanyozza a maradjak, vagy menjek problemadat. Nem tudtal gyokeret ereszteni kulfoldon, nincsenek barataid es a honvagyad meg atlag feletti. Nem az a kerdes, hogy vissza fogsz-e koltozni magyarorszagra, hanem az, hogy a parod fog-e jonni veled, vagy sem.
Dontsd el mit akarsz, mert a leheto legrosszabb dontest keszulsz meghozni, ami nem fogja a problemadat megoldani.
42F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!