Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit éreznél, és mit tennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél, és mit tennél, ha ez történne veled?

Figyelt kérdés
Mit reagálnál, ha a párod egy szeretsz te engem? kérdésedre azt a választ adná, hogy arról, hogy ő nem szerelmes, ugyanúgy nem tehet, ahogy te arról, hogy te igen, de a maga módján szeret, ami biztos nem ér fel a te szerelmedhez. És tud nélküled élni, mert ha kilépnél a kapcsolatból, próbálná tovább élni az életét, nem ölné le magát miatta. És szerinte ez a kettő nem meghatározó egy kapcsolatban, nem ez a lényeg, hanem az ezen túl meglévő dolgok.
2018. dec. 13. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon helyes, hogy vele vagy, nem mindenki egyforma.
2018. dec. 13. 19:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vele. Ez egy egyszerű kérdés, próbáld meg feldolgozni.
2018. dec. 13. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez nem gáz. Egy idő után csitul a nagy szerelem, átmegy egyfajta ragaszkodásba, szeretetbe. Én nagyon szeretem a párom, de nem vagyok húdeszerelmes, ő ugyanígy van ezzel, nagyon jól megvagyunk, ha sokáig nem találkozunk, hiányzunk egymásnak, ő rosszul alszik nélkülem :D
2018. dec. 13. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor vele vagy vagy nem? Nem értem :/
2018. dec. 13. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
A lehánynám hirtelen a papucsát :D aztán megkérném, hogy holnaptól költözzünk szét.
2018. dec. 13. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Én lennék az a fél, aki ilyet mond. Még sosem voltam fél évnél tovább szerelmes.
2018. dec. 13. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Én sosem voltam még szerelmes, a mostani páromba sem vagyok az, legalábbis nem úgy ahogy a nagykönyvek megírják milyen is az, ha valaki szerelmes. De szeretem! Mindenkinél jobban! Ha elhagyna fájna, de attól még tudnék tovább élni. Az élet és a tapasztalatok kihozták belőlem, hogy egy picit szenvtelen lettem az ilyen dolgokkal kapcsolatban, hogy ez jó-e vagy sem nem tudom, de valahogy rám ragadt ez a bármi történjék is az élet megy tovább téma, talán emiatt sem voltam sose úgy szerelmes, mert önkéntelenül is gátolom magam ebben. De a mostani páromnál érzem azt, hogy 10 év múlva is pont ugyanolyan jól érzem majd magam mint most, ilyen nem volt még senki mással, innen érzem, hogy ő különleges nekem.
2018. dec. 14. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Mégis mi a nem hasznos a válaszomban???
2018. dec. 14. 18:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Ne engem kérdezz, nem én pontoztalak le.
2018. dec. 14. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel gond. Inkább azzal van, hogy a két fél két külön egyén és lehet hogy amellett, hogy nem ugyanazt érzik, lekommunikálni sem tudják megfelelően. Mi a párommal mindketten ugyanúgy érzünk. Szeretjük egymást, együtt képzeljük el az életünket, de a lángoló szerelem már rég elszállt.
2018. dec. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!