Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, szakítanom kell?
Van egy párom, akivel együtt élünk. Nekem van két gyermekem, aki velünk él, neki egy, aki az anyukával.
Jelenleg két műszakban dolgozok, a párom pedig 9-22 között a hét minden napján.
A gyerekekre babysitter vigyáz, amikor én dolgozok délután.
A babysitter megütötte a 3 éves gyereket, ami után adtam neki még egy esélyt. Ma panaszkodtak a gyerekek, hogy kiabál, nem ad nekik rendesen enni és a kicsi mindig sír, annyira kiabál vele. A nagyobb elmesélte, hogy a sötétbe (másik szoba) vonul el sírni a kicsi.
A páromnak elmeséltem...errefel azt mondta, ne küldjem el ilyen hirtelen a nőt, mert így hogyan megyek be dolgozni? Meg hogy ha este hazaér előbb, akkor majd nem küldi el a babysittert, ha mégis jönne.
Úgy érzem, hogy fel se fogja....nem ért meg engem. Szakítani akarok, úgy érzem. Jó döntést hozok, ugye?
A babysitter holnap elmehet, ahová akar, eznem kérdés.
Viszont a szakítást azt fontolgatom.
Úgy érzem, hogy nem veszi komolyan a problémát. Egy társnak most segítenie kellene, támogatnia. De ő csak mérges lett rám, amiért én mérges voltam.
Mi az, hogy nem küldené el? Akkor is így gondolná ha az ő gyerekét verné?
A bébiszittert kidobni de hirtelen a párod meg nem igazán kötődik a gyermekeidhez ha nem tartja elég nagy problémának a verésüket. Azzal meg tégy belátásod szerint.
Nincsenek nagyszülők stb aki segiteni tud amíg dolgozol?
Egyszer ütné meg valaki a gyerekem, úgy kivágnám, mint macskát sz.rni.
"szakítani akarok"
Te eldöntötted, igen jól teszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!