Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megmondod a pasidnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondod a pasidnak, hogy kicsit tul sokat hizott?

Figyelt kérdés
2018. dec. 10. 13:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szeretkezz vele többször, jó kiadósan, sok mozgással! ;-) Ez is egy jó módszer, három okból: Aktív mozgással energiát fogyaszt, felpörgeti a szív és érrendszerét. Javítja a köztetek lévő kapcsolatot! Mindez felett még élvezetes is. :-)

Szervezz aktív programokat! Kirándulás, kerékpározás, egyéb sportos tevékenység, amit szívesen csináltok. De egy kiadós kertészkedés, nagytakarítás is felér a sportolással. ( [link]

Alapvetően, éljetek aktív életet!

Nem jó hirtelen rávenni, a fokozatosság hatékonyabb! (eleinte csak séta, majd helyben, a környéken egy kis kirándulás, vagy kerékpározás, utána jöhet a távolabbi cél, stb.)

A hízásnak okai vannak. Ezeket meg kell próbálni megszüntetni, átalakítani. Ha ülőmunkát végez, nem kell otthagynia! Ha kimozdítod az állóvízből a fentikkel, akkor magától ráébred, hogy nehezére esik a mozgás, ha értelmes ember és nem depressziós, akkor zavarni fogja és tesz ellene.

Amennyiben depressziós problémái vannak és a fokozatos szervezkedésed nem segít a problémán, akkor ott nagyobb baj van, mint a sima lustaság. :-(

Én mindezt a másik oldalról ismerem, én mackós pasi voltam, vagyok. Többit privátban!

2018. dec. 11. 11:32
 12/21 anonim ***** válasza:
tudom, hogy diétázni bármikor lehet, de a férjem nem így gondolja. jó, legyen január:D
2018. dec. 11. 12:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem. Tudja magàtól is. Visszavette az édességet. Szerencsés, neki ez elég ès gyorsan fogy. Nekem diéta, kimért kis adagok ès mozgàs mellett is csak fél kg ha lemegy 2-3 hét alatt Sokat stagnàlok is. Ez van. Nem vagyunk egyformàk.

Nem csesztetjük egymàst, mindenki tudja magàról mi a helyzet, szükségtelen az orra alà dörgölni b.....szogatni miatta.

2018. dec. 11. 15:42
 14/21 Are You Scorpio ***** válasza:
kover disznok helyett keressetek normalisat
2018. dec. 15. 06:50
 15/21 Ragnor ***** válasza:
#14: Normális disznót, mint te? XD
2018. dec. 16. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mi az a túl sok. Ha már az egészségét fenyegeti, akkor meg kell mondani. Ha nem, akkor ízlés dolga.

Nekem az ajánlott testsúlyom 76 kg lenne, de 84-87 között ingadozok. Télen 87, nyáron 84. De a felesém nem akarja, hogy fogyjak. Azt mondja, szereti a mackós pasikat, ha lefogynék, éjszakánként nem tudna belebújni az ölembe, és nem érezné úgy, hogy védve, biztonságban van.

Pár kiló plusz ajta is van, ha megnézi magát a tükörben, kijelenti, hogy fogynia kellene. De szerencsére nem fogyózik. Sajnálnám, ha az aranyos, nagy mellei elfogynának.

2018. dec. 16. 22:09
 17/21 Are You Scorpio ***** válasza:

#15 kabbw XD

#16 a zsir biztonsagot ad? :D

2018. dec. 17. 06:01
 18/21 anonim ***** válasza:
#16-os: mióta ad az biztonságot, ha valaki kövér?:D
2018. dec. 17. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:

- Nem a zsír miatt. Sok nő szereti, ha a pasija nagy darab. Ha összebújtok, - kis kifli nagy kifli – jobban betakarod, nagyobb felületen ér össze a bőrötök. De ezt az úgysem érti, aki nem imádja a párját, akinek a meztelen összebújás csak a szexet jelenti.

- Azt hogy védve van, nem a fizikai védelemre érti elsősorban, hanem megszűnnek a külvilág problémái, úgy érzi magát, mint ahogy egy magzat érezheti magát az anyaméhben.

- Egyébként meg a 10 kilónyi plusz egy férfinél nem csak zsírt jelent.

2018. dec. 18. 21:34
 20/21 anonim ***** válasza:
#19-es: azért jó a zsíros férfi, mert nagyobb felületen betakarja a nőt? Beszarás...:D Hihetetlen, hogy miket képesek az emberek bemagyarázni maguknak, csak mert így könnyebb, mint lefogyni és izmot építeni:D
2018. dec. 19. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!